مسعود عبد اللهي در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر، با بيان اين مطلب افزود : امسال بخش دولتي با فراهم كردن امكانات لازم براي تهيه مواد اوليه مصرفي ليتوگرافي ها اعم از داور ( مواد شيمايي ) تا اقلام ديگر شرايطي را فراهم كرد تا با مشكلي در اين بخش مواجه نشويم .
وي در ادامه افزود : وضعيت كلي كه بر صنعت چاپ حاكم شده است بر ليتوگرافي ها هم بي تاثير نيست و كار اين صنف هم كمتر شده است و اغلب كساني كه وارد بازار مي شوند خواهان انجام سفارش هايي به صورت ريسوگراف هستند كه ارزان تر تمام مي شود .
مدير ليتوگرافي آروين افزود : اينكه برخي از مردم از كيفيت پايين كارهاي چاپي سخن مي گويند ناشي از ضعف نظارتي است كه در اين عرصه وجود دارد و اگر صنف چاپ بر زير مجموعه هاي خود نظارت دقيقي داشته باشد از اين قبيل سواستفاده ها كمتر اتفاق مي افتد . هم اكنون شاهد هستيم كه برخز اي افراد سفارش هاي چاپي را با كيفيتي به جز آنچه تعهد كرده اند تحويل مشتري مي دهند و برخي از مردم هم به دليل نا آشنا بودن با اين بخش مجبور مي شوند تا سه برابر قيمت هزينه بپردازند .
وي تصريح كرد : هيچ نهاد و سازماني به جز خود صنف نمي تواند بر افزايش كيفيت محصولات توليدي نظارت داشته باشد و اين امر از عهده سازمان هاي غير متخصص خارج است .
مسعود عبد اللهي خاطرنشان كرد : اجراي قانون معافيت كارگاه هاي كمتر از ده نفر از پرداخت حق بيمه ، مشكلي را از صاحبان كارگاه ها كه به دنبال فرار از پرداخت حق بيمه هستند حل كرده اما از جهت ديگر منجر به پايمال شدن حقوق كارگران و شاغلين اين بخش شده است . هم اكنون شاهديم كه كارگاه هايي كه بيش از ده نفر هم كارگر دارند هيچ كدام را بيمه نكرده اند .
نظر شما