پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۱

پسر گلبدین حکمتیار اعلام کرد:

«غنی» و «حکمتیار» توافقنامه صلح افغانستان را فردا امضا می کنند

«غنی» و «حکمتیار» توافقنامه صلح افغانستان را فردا امضا می کنند

فرزند رهبر حزب اسلامی گفت: فردا طی مراسمی ویژه ای در کاخ ریاست جمهوری افغانستان توافقنامه صلح میان دولت افغانستان و حزب اسلامی به امضای نهایی می رسد.

به گزارش خبرگزاری معر به نقل از خبرگزاری «رها»، «حبیب الرحمان حکمتیار» فرزند گلبدین حکمتیار در گفتگو با «طلوع نیوز» گفت: اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان و گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی؛ فردا طی مراسمی ویژه توافقنامه صلح میان دولت افغانستان و این حزب را به امضا می رسانند.

وی در ادامه افز.د: انتظار می رود که بیش از ۵۰۰ تن از چهره های برجسته سیاسی افغانستان در این مراسم  شرکت کنند و گلبدین حکمتیار نیز از طریق ویدیو کنفرانس در این مراسم حضور داشته باشد.

حبیب الرحمان همچنین گفت: جامعه جهانی موافقت کرده است که محدودیت ها و تحریم های خود را علیه حزب اسلامی لغو کنند و در همین خصوص جلسات متعددی با سفارت خانه های کشورهای خارجی در  کابل برگزار شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: حزب اسلامی در نظر دارد که به خانواده هایی که در جنگ داخلی افغانستان و یا جهاد علیه شوروی سابق از سوی این حزب صدمه دیده اند غرامت پرداخت کند و به همین منظور ۸۰ هزار خانواده تاکنون نزد این حزب ثبت شده اند.

لازم به ذکر است پنجشنبه هفته گذشته، پیش نویس توافقنامه صلح میان نمایندگانی از سوی دولت افغانستان و حزب اسلامی در سالن شورای عالی صلح این کشور به امضا رسید.

«محمد حنیف اتمر» مشاور امنیت ملی افغانستان از سوی دولت افغانستان و «محمد امین کریم» به نمایندگی از سوی حزب اسلامی حکمتیار این توافقنامه را امضا کردند. «سید احمد گیلانی» رئیس شورای عالی صلح افغانستان و «عطاالرحمان» معاون وی نیز در این مراسم حضور داشتند.

سند توافقنامه صلح، پس از امضای اشرف غنی و گلبدین حکمتیار اجرایی می شود.

گفتنی است که توافقنامه صلح میان دولت افغانستان و حزب اسلامی حکمتیار پس از شش ماه تلاش و مذاکره میان نمایندگان دو طرف به امضا می رسد.

کد خبر 3781253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha