به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین خواجه ظهر امروز دوشنبه در آیین افتتاح سال تحصیلی جدید در دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: با آغاز سال تحصیلی تلاش دوباره در مسیر رشد و تعالی علمی نیز آغاز می شود و باید اعتراف کرد که در مسیر ناهموار توسعه پایدار کشور، ارتقای سطح علمی جامعه ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
وی افزود: استان خوزستان و دانشگاه شهید چمران از دوران باستان، مهد دانایی بوده و امروز پس از سالها تلاش و تجربه شاهد بالندگی روزافزون این دانشگاه در عرصه علم و دانش هستیم، گرچه وقوع جنگ تحمیلی خسارت های بسیاری به این استان و دانشگاه وارد و توسعه علمی، اقتصادی و اجتماعی خوزستان را به تأخیر انداخت.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز اضافه کرد: با وجود این خسارت ها، دانشگاه شهید چمران از نقش خود در بازسازی و سازندگی و همچنین رونق دوباره خوزستان غافل نمانده و خود را متعهد به هر گونه همکاری و مساعدت در توسعه استان می داند.
خواجه گفت: در سالی که گذشت مانند سال های قبل نیز شاهد سعی و تلاش بی وقفه نخبگان و دانشگاهیان شهید چمران اهواز بودیم و این تلاش خستگی ناپذیر، موفقیت های بسیاری را نیز به همراه داشته است.
وی بیان کرد: دانشگاه شهید چمران با بیش از ۶۰۰ نفر هیئت علمی، بیش از ۱۶ هزار دانشجو و بیش از ۳۱۹ رشته در مقاطع مختلف کارشناسی، ارشد و دکترا در قالب ۱۴ دانشکده و یک پردیس بین الملل از ظرفیت های بالقوه فراوانی برخودار است که با اندک مساعدت مسئولان کشوری ـ استانی و جبران عقب ماندگی های دوران دفاع مقدس می تواند به فعل درآید و بیش از گذشته در تحول و توسعه خوزستان ایفای نقش کند.
خواجه عنوان کرد: یکی از دغدغه های مسئولان و به ویژه اقشار مختلف دانشگاهی ارتقای بیش از پیش جایگاه علمی این دانشگاه است، بنابراین باید به دور از هرگونه منفعت طلبی های شخصی، گروهی، حزبی، سیاسی و با کمک و مساعدت مسئولان این هدف را وجه همت خود قرار داده و با از خودگذشتگی و فداکاری در راستای محقق شدن آن تلاش کنیم.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: از روسای دانشکده ها انتظار داریم تا در راستای کاهش وابستگی به دولت و رفع برخی از نیازهای خود برنامه ریزی های لازم را برای ارائه خدمات تخصصی به سازمان ها، شرکت ها و صنایع در قالب اجرای پروژه های تحقیقاتی، ارائه آموزش های کوتاه مدت، مشاوره و ارائه خدمات آزمایشگاهی انجام دهند.
وی افزود: تعامل و توسعه ارتباطات بین المللی با دانشگاه های خارج در اشکال مختلف از جمله اعزام دانشجو در قالب فرصت های مطالعاتی کوتاه مدت، برگزاری کنفرانس های بین المللی، تبادل استاد و دانشجو، پذیرش دانشجوی خارجی، برگزاری کارگاه های آموزشی و پژوهشی مشترک، اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک از اولویت ها و ضروریت های سیاست بین المللی سازی دانشگاه ها از جمله دانشگاه شهید چمران است.
خواجه در پایان عنوان کرد: دانشگاه شهید چمران به عنوان یکی از ۶ دانشگاه ایرانی در پروژه بین المللی سازی دانشگاه های ایران، با دانشگاه های اروپایی مشارکت دارد و تأسیس مرکز آموزش زبان فارسی در دانشگاه نیز در حال راه اندازی و تجهیز است.
نظر شما