به گزارش خبرگزاری مهر، همایش «آموزههای حضرت امام حسین(ع) در عصر حاضر» همزمان با آغاز ماه محرم، با حضور مسلمانان شیعه و سنی و شیفتگان امام حسین (ع) از جمله مسیحیان، هندوها و پیروان مذاهب دیگر در راولپندی پاکستان برگزار شد.
در این مراسم علامه عارف واحدی دبیرکل تحریک اسلامی پاکستان و دبیر شورای علمای شیعه پاکستان اظهار داشت: امام حسین(ع) برای مسلمانان معیار و اصولی وضع کرده است و امروز مسلمانان نیاز به وحدت و اتحاد دارند و فرقه گرایی یکی از توطئه های دشمنان اسلام و پاکستان است. امام حسین(ع) به هیچ عنوان ذلت را قبول نکرد و به شهادت رسید؛ پیام ایشان این است که در مقابل ظلم و باطل مقاومت و مبارزه نموده و پرچم اسلام را حفظ و نگهداری کنیم.
آصف نعمان قاضی از مسئولین شورای همبستگی ملی نیز در سخنان خود اظهار داشت: وقتی در دین انحراف ایجاد شد امام حسین (ع) قیام کردند و جان خود و اصحاب و خانواده شان را در راه خدا فدا کردند؛ امروز هم نیاز است که مسلمانان از رفتار امام حسین(ع) الگو بگیرند.
در بخش دیگری از برنامه حجت الاسلام میرزا حسین صابری، امام حسین(ع) را نماد و الگوی زندگی باعزت و باافتخار و پاسدار حق دانست و گفت: حق و باطل هیچوقت یک جا جمع نمی شوند لذا حزب الله با شوق به شهادت و تبعیت از راه امام حسین(ع) رژیم صهیونیستی را در ۳۳ روز شکست داد.
عبدالله گل رئیس نهضت جوانان پاکستان نیز در این همایش، امام حسین(ع) را الگوی صبر، استقامت معرفی و اظهار داشت: شخصیت امام حسین(ع) نماد امت اسلامی است و مسلمانان پاکستان نیاز دارند با تبعیت و الگو گرفتن از امام حسین(ع) اتحاد و یکپارچگی خود را در مقابل دشمنان اسلام حفظ کنند. امام حسین (ع) متعلق به همه مسلمانان است و همه باید از نهضت عاشورا درس بگیرند.
آقا نوری مسئول خانه فرهنگ راولپندی نیز در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: هدف از قیام حضرت سید الشهدا(ع) زنده کردن ارزشهای اسلامی و احیای اسلام بود و قیام عاشورا علاوه بر اینکه قیامی جاودانه می باشد سرشار از ایثار، فداکاری، استقامت و مبارزه با بی عدالتی است، و در طول تاریخ هیچ حرکت و نهضتی به پویایی و برجستگی قیام عاشورا نیست، قیامی که توانست الگویی عملی برای آزاد مردان جهان باشد.
عظمت الله سلطان، رئیس انجمن بینالمللی پنجتن پاکستان، از مسئولان برگزاری این همایش نیز بر اهمیت حادثه کربلا و درسهای آن و نیز ضرورت مقابله با تروریسم تأکید کرد.
نظر شما