۲۵ شهریور ۱۳۸۵، ۱۱:۳۳

به مناسبت هفته بهداشت و نكوداشت مساجد - 7

اقشار مختلف مردم در حفظ بهداشت مساجد نقش مهمي دارند

اقشار مختلف مردم در حفظ بهداشت مساجد نقش مهمي دارند

رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان هرمزگان با تأكيد بر ضرورت حفظ بهداشت مساجد در طول سال، اين اقدام را عاملي براي ايجاد آرامش در حاضران در اين پايگاههاي معنوي و عبادي عنوان كرد و گفت: علاوه بر مسئولان مساجد، اقشار مختلف مردم نيز مي بايست در حفظ بهداشت مساجد كوشا باشند .

حجت الاسلام سيد شكرالله زندوي رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اينكه  در اسلام، نظافت نشانه اي از ايمان است، گفت: نظافت بدون ايمان معنا ندارد. جايي كه مردم در آن عبادت مي كنند بايد از هر مكاني تميزتر باشد و در همين راستا قبل از اينكه وارد مسجد مي شويم خود را آراسته مي كنيم و بهترين لباس را به تن مي كنيم و دوست داريم مكاني كه در آن نيايش مي كنيم نيز پاك و منزه باشد .

رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان هرمزگان در مورد دهه نكوداشت مساجد و اهميت نظافت اين پايگاههاي معنوي و عبادي، گفت: حاضران در مسجد مي بايست احساس آرامش كنند و خود مردم نيز بايد در حفظ پاكي آن بكوشند كه بتوانند به راحتي در آن نيايش كنند نه اينكه در اين مكان احساس آرامش نداشته باشند اين نظافت نيز نمي بايست تنها به ده روز آخر ماه شعبان اختصاص داشته باشد بلكه بايد در تمام ايام سال به آن توجه شود.

وي اظهار داشت: اوج حضور مردم و معتقدين در مساجد، ماه مبارك رمضان است و دهه بهداشت در مساجد بهانه اي است براي اينكه ما به استقبال ماه رمضان براي عبادت حضرت حق برويم و در اين جا لازم است به اين نكته هم اشاره شود كه خداوند خود مظهر پاكي است و خانه خدا نيز بايد از هر مكاني پاك تر باشد.

رئيس سازمان تبليغات اسلامي هرمزگان با مهم خواندن نظافت در مساجد اظهار داشت: همان طور كه ما در ايام نوروز  به نظافت منازل رسيدگي كرده و خود را آماده ورود به ماه نو مي كنيم، همان طور هم بايد خود را آماده استقبال ماه رمضان كنيم و دهه بهداشت پيش مقدمه اي است كه ما نيز به خانه تكاني خانه هاي خداوند بپردازيم كه اين مسئله بايد از سوي تمام افرادي كه به نوعي به مساجد اهميت مي دهند رعايت شود.

حجت الاسلام زندوي افزود: اين وظيفه به تنهايي به عهده خادم  مسجد نيست بلكه به عهده هر مسلماني است كه وارد مسجد مي شود و وظيفه دارد اين كار را انجام دهد و در روايتي است كه اگر وارد مسجدي شدي و ديدي كه وقت براي خواندن نماز هست ولي مسجد پاك نيست وظيفه بر اين است كه اول مسجد را پاكيزه كرد و بعد به عبادت پرداخت.

کد خبر 379819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha