به گزارش خبرنگار مهر، جعفر آژنگ شنبه شب در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با دستورکار فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی در سنندج تشکیل شد، گفت: یکی از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که هر تکنولوژی که ایجاد می شود باید متناسب با ورود آن به بازار فرهنگ استفاده از آن بوجود آید.
وی عنوان کرد: جرایم و سوء استفاده هایی که از فضای مجازی می شود بیانگر این است که هنوز فرهنگ سازی در خصوص استفاده مناسب از اینترنت نشده است.
وی اظهارداشت: براساس بررسی های انجام شده هم اکنون ۴۷ میلیون کاربرایرانی در فضای مجازی فعالیت می کنند که بالغ بر ۲۳ میلیون از این کاربران را جوانان تشکیل می دهند و ۱۵ میلیون هم عضو شبکه های اجتماعی پرطرفدار هستند.
جانشین فرمانده انتظامی کردستان با اشاره به اینکه روزانه ۱۰۰ هزار سایت در دنیا ایجاد می شود، افزود: هفته ای ۸۰ هزار سایت با نگاه مجرمانه هم در دنیا شکل می گیرد.
آژنگ اضافه کرد: براساس آمار بدست آمده ۴۰ درصد کاربران اینترنت در ایران را گروه سنی بین ۲۰ تا ۲۹ سال، ۳۰ درصد را ۳۰ تا ۴۴ سال،۱۵ درصد را ۴۵ تا ۵۹ سال، ۱۰ درصد را ۱۰ تا ۱۹ سال و دو درصد را گروه سنی بالای ۶۰ سال تشکیل می دهند.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ اینترنت در کردستان ۲۷.۲۰ درصد و در کل کشور ۳۹.۳۰ درصد است، بیان کرد: در استان ۳۷۵ هزار نفر از اینترنت پرسرعت بهره مند هستند که این میزان در کل کشور بیش از ۲۸ میلیون نفر است.
وی اضافه کرد: ۷۶ نوع جرم در فضای مجازی توسط پلیس فتا در سطح کشور رصد می شود که از این تعداد ۳۶ جرم در استان تاکنون اتفاق افتاده و مصداق آن وجود داشته است.
جانشین فرمانده انتظامی کردستان به آمار میزان جرایم رایانه ای در هفت ماهه امسال اشاره کرد و گفت: در این مدت ۸۴ درصد جرایم فضای مجازی نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته رشد داشته است و میزان کشفیات در این حوزه هم ۹۳ درصد افزایش داشته است.
آژنگ عنوان کرد: ۲۳ درصد جرایم فضای مجازی در استان مربوط به برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب اشخاص، ۱۵ درصد هتک حرمت و نشر اکاذیب و ۱۲ درصد هم مربوط به مزاحمت های اینترنتی بوده است.
نظر شما