پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۴

استقبال مردم دیار بنیان‌گذار انقلاب و امیرکبیر از رئیس جمهور

استقبال مردم دیار بنیان‌گذار انقلاب و امیرکبیر از رئیس جمهور

اراک- شهر اراک دومین روز از دومین ماه پاییز را با شور و حالی خاص شروع کرد و رئیس جمهور در میان استقبال مردم سرزمین امیرکبیر و امام خمینی(ره) وارد شهر اراک شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز یکشنبه استان مرکزی حال و هوای دیگری دارد و گروه های مختلف مردم شهیدپرور و انقلابی اراک، برای استقبال از رئیس جمهور به خیابان ها آمده اند.

اقشار مردم از زن و مرد و پیر و جوان، با پلاکاردهای مختلف در حال خوش آمد گویی به رئیس جمهور هستند و با حضور خود جلوه ویژه ای به سی و دومین سفر استانی هیات دولت بخشیده اند.

حضور پرشور دانش آموزان و جوانان نیز در این استقبال دیدنی است که برای شنیدن خبرهای خوش از رئیس جمهور به استقبال وی شتافته اند.

سلیمانی یکی از کارگران صنعتی شهر اراک است که برای خوش آمدگویی به رئیس جمهور و هیئت دولت به مراسم استقبال از رئیس جمهور آمده است. وی می گوید: در حال حاضر برخی صنایع استان مرکزی با مشکلاتی روبرو هستند که قشر کارگران این استان انتظار دارند با حمایت جدی دولت بتوانند حل مشکلات خود را در این سفر به عنوان هدیه دریافت کنند.

یکی دیگر از شهروندان اراکی که معلم نیز هست و برای استقبال از رئیس جمهور آمده، گفت: استان مرکزی زادگاه امام راحل است و امیدوارم این سفر برکت و نعمت برای مردم استان به ارمغان بیاورد و مسائل استان در حوزه های مختلف رفع شود.

۱۹نفر از اعضای کابینه رئیس جمهور را در سفر به استان مرکزی همراهی می کنند که از آن جمله می توان به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر اطلاعات، دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت های مذهبی، معاون رئیس جمهور در امور میراث فرهنگی و گردشگری، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، معاون حقوقی رئیس جمهور، معاون رئیس جمهور در امور مجلس و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور اشاره کرد.

گفتنی است حسن روحانی پس از طی مسیر و مراسم استقبال، برای سخنرانی در جمع مردم اراک راهی ورزشگاه شهدای پنجم مرداد می شود.

کد خبر 3803133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha