به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر لطفی ظهر شنبه به خبرنگاران گفت: لوایح شورا جز در مورد «هبه» شامل مرور زمان شده و با تاخیر به صحن شورا راه می یابد و برای نمونه می توان به تاخیر سه ماهه لایحه یکسان سازی وضعیت قراردادهای کارگران و همچنین ادغام سازمان ها که قانونا باید با فوریت وارد صحن شورا می شد اما با گذشت ۶ ماه همچنان بلاتکلیف مانده است، اشاره کرد.
وی اهمیت این لایحه را به دلیل وابستگی معیشت بسیاری از کارگران به حقوق و مزایای دریافتی از شهرداری، بسیار مهم دانسته و اظهارداشت: بسیاری از کارگران به دلیل عدم امنیتی که در خصوص نوع قرارداد خود با این مجموعه دارند حتی نمی توانند برای فردای خود برنامه ای داشته باشند.
لطفی افزود: با تمام احترامی که نسبت به همکارانم در شورای اسلامی شهر تبریز دارم اما همانطور که گفتم این شورا را شورای هبه ها میدانم که توجه به این مسائل را بیش از سایر مشکلات موجود مورد توجه قرار داده اند بطوریکه این لایحه حدود سه ماه است که فقط در دستور جلسه قرار دارد.
رئیس کمیسیون پیگیری مصوبات، تحقیق، نظارت و بازرسی شورا با اظهار همدردی با کارگرانی که مشکل قرارداد دارند گفت: اگر همکاران یاری کنند می توانیم با جدیت به این موضوع رسیدگی کنیم و در این جلسه از شورا آن را به نتیجه نهایی رسانده و تصویب کنیم.
وی یکی دیگر از عمده ترین دلایل اهمیت این لایحه را در تفاوت نوع قراردادها و محل اشتغال کارگران دانست و تاکید کرد: اگر فردی با قرارداد نگهبانی در جای دیگری مشغول به کار باشد و خدایی نکرده صدمه ای ببیند این موضوع تبعات بسیاری برای خود ما دارد.
لطفی اظهاری امیدواری کرد که با حذف لوایح مربوط به «هبه» در شورای شهر فرصت برای رسیدگی به مشکلات مربوط به شهر فراهم شود و گفت: در سطح شهر تبریز قطعا مشکلات بسیار زیادی وجود دارد که میتوانیم با مطرح کردن آن و ایجاد انتظار برای برطرف کردن این مشکلات تبریز را بیش از گذشته به شهر نمونه ای برای کسب افتخارات بیشتر دیگری آماده کنیم.
وی یکی از دیگر دلایل اطاله رسیدگی به برخی لوایح را عدم اجرای انتخاب هیات رئیسه کمیسیون های تخصصی دانست و اظهارداشت: متاسفانه با گذشت دو ماه از انتخابات هیات رئیسه شورا این انتخابات به دلیل وجود پاره ای از مشکلات و مواردی از قبیل اعمال سلیقه ها و پیشی گرفتن خردشخصی برخردجمعی وشورایی، انتخاب ریاست کمیسیون ها بلاتکلیف مانده و متاسفانه همین امر باعث می شود لوایح بدون بررسی به صحن شورا وارد شده و به دلیل تفاوت آرا، دیرتر از آنچه که باید به نتیجه برسد.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت پروژه های در حال اجرا عنوان کرد: اتمام این پروژه ها قبل از آغاز پروژه های جدید راهی برای برطرف کردن برخی نواقص در شهر تبریز محسوب می شود و باید پروژه ها را از این وضعیت رکود خارج کنیم زیرا نمیتوان در سال ۲۰۱۸ گردشگران را به سمتی از شهر سوق داد و قسمت هایی را به دلیل وجود پروژه های ناقص از دید پنهان کرد.
وی عامل اصلی رکود در اجرای پروژه ها را نبود درآمد پایدار در شهرداری دانست و تاکید کرد: متاسفانه شهرداری ها با استفاده از درآمد حاصل از عوارض ساخت و ساز تا کنون به فکر ایجاد درآمد پایدار نیفتاده اند تا در مواقع لزوم بتوان از بحران های ناشی از عدم وجود نقدینگی خارج شد.
لطفی با اشاره به کیفیت پروژه های در حال ساخت تصریح کرد: توجه به مصالح مورد استفاده در پروژه های در حال اجرا با توجه به اینکه تبریز شهری زلزله خیز است بسیار حائز اهمیت بوده و عدم نظارت نهادهای مربوطه در این خصوص می تواند فجایع غیر قابل جبرانی به بار آورد زیرا مصالح قلیایی مورد استفاده در پروژه ها بعد از گذشت مدتی دچار آسیب شده مقاومتی در مقابل ضربه و زلزله ها حتی در ریشترهای کم را نخواهند داشت.
رئیس کمیسیون پیگیری مصوبات، تحقیق، نظارت و بازرسی شورای شهر تبریز در پایان گفت: برای جلوگیری از ایجاد هر مشکل و به اصطلاح معروف «علاج واقعه قبل از وقوع» با معاون عمرانی استانداری و همچنین سازمان استاندارد در این خصوص رایزنی هایی ترتیب داده شده که با پیگیری های مستمر، نتایج دلخواه در این خصوص نیز حاصل خواهد شد.
نظر شما