به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری سه شنبه شب در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان رفسنجان اظهار کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر با رویکردی که ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور دارد، رویکرد ما اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر است.
وی بیان کرد: طرحهایی در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی برای پیشگیری از ورود مردم به استعمال مواد مخدر باید دنبال شود.
ملانوری افزود: همه ما می دانیم باید در حوزه مبارزه با مواد مخدر فعالیتهای پیشگیرانه اجتماعی انجام شود و جامعه را در این حوزه آگاه تر کنیم تا تقاضا در حوزه مواد مخدر کم شود.
وی تصریح کرد: واقعیت این است که امروز گرایش به مواد مخدر با سالهای گذشته کاملاً تفاوت کرده و مواد مخدر صنعتی به بازار ورود کرده است.
فرماندار از اجرای طرح پیشگیری و کاهش معضل اعتیاد و مواد مخدر به صورت پایلوت در پنج نقطه شهرستان رفسنجان خبر داد و گفت: این نقاط در محلات شهر یا روستاهای این شهرستان باید تا پایان هفته آینده مشخص و آیین نامه اجرایی آن نیز تدوین شود.
ملانوری تصریح کرد: در این طرح ارگان های مختلف و مرتبط باید در راستای کاهش این آسیب اجتماعی تلاش کنند تا این پنج محله یا روستا الگویی باشند برای نقاط دیگر که در معرض آسیب اجتماعی اعتیاد و مصرف مواد مخدر هستند و با استفاده از نتایج مثبت این طرح بتوانیم، شاهد کاهش این معضل باشیم.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر رفسنجان تصریح کرد: مواد مخدر صنعتی دسترسی آسانتری دارند و مخرب تر هستند. از طرفی سن مصرف مواد مخدر پایین آمده است و از لحاظ جنسیتی نیز اکنون در بین خانم ها جمعیتی را می بینیم که گرفتار مصرف مواد مخدر شده اند.
ملانوری با اشاره به تاثیرات روحی و روانی و اجتماعی مواد مخدر بر افراد، ادامه داد: قاعده بر این است که با توجه به کاهش سن مصرف مواد مخدر و افزایش جمعیت بانوان در این زمینه میطلبد متولیان امر برنامههای خود را نسبت به این وضعیت تغییر دهند.
فرماندار رفسنجان آسیبهای اجتماعی که نشات گرفته از مواد مخدر هستند را مورد اشاره قرار داد و گفت: بحث کودک آزاری که اخیراً در رفسنجان دیدیم و در جاهای دیگر وجود دارد یا همسرآزاری عمده آن گرایش به موادمخدر و روانگردان ها است که روح و روان افراد را دچار چالش می کند و همچنین مواد مخدر ناامنی ها و گرفتاری هایی را بر جامعه تحمیل می کند.
نظر شما