به گزارش خبرگزاری مهر، گروه کلام و فلسفه دین پژوهشکده حکمت معاصر پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی درسگفتار فلسفه دین در ایران را با ارائه امیر صادقی پژوهشگر پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند.
رشته فلسفه دین در جهان نوپا میباشد و نزدیک به پنجاه سال از تشکیل آن به صورت یک دیسیپلین دانشگاهی میگذرد، عموماً مسائل و رویکرد این رشته علیرغم تألیف کتب و مقالات و برگزاری کلاسهای متعدد همچنان برای علاقهمندان و دانشجویان مبهم بوده است، همچنان لازم است ابعاد آن برای پژوهشگران و دانشجویان روشنتر شود و ابهامات احتمالی آن برطرف شود.
در این دوره آموزشی تلاش می شود تا ضمن معرفی کلی از چارچوب آکادمیک رشته فلسفه دین، تفاوتهای آن را با دینپژوهی، کلام، الهیات و کلام جدید، نحوه مواجهه این رشته با مسائل دینی بررسی شود و نشان داده شود که فلسفه دین در پی ورود عقلانی و بدون موضع به موضوع دین است.
سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی:
تعریف آکادمیک فلسفه دین به عنوان یک دیسیپلین علمی و وجه تمایز آن با علومی نظیر دینپژوهی، کلام، الهیات و کلام جدید. (شامل مباحث چیستی فلسفه دین و نوع نگرش حاصل از آن)
طرح مسائل فلسفه دین برای پرتوافکنی بر موضوع. ( تجربه دینی، ایمان و عقل، مسأله شر، کثرتگرایی دینی)
با هدف ارتقای مهارت عملی قدرت تحلیل فلسفی با موضوعات دینی و تبیین تفاوت آن با رویکردهای دیگر
شرکت در این دوره برای پژوهشگران و دانشجویان فلسفه دین ضروری است. شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.
این درسگفتار به مدت ۸ ساعت ( ۴ جلسه ۲ ساعته ) ۴ روز در روزهای شنبه، ساعت ۱۵ تا ۱۷ و از تاریخ ۱۳ آذرماه ۹۵ آغاز می شود.
به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
علاقه مندان می توانند برای مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) با شماره : ۸۸۶۲۴۴۸۵ تماس بگیرند.
این کارگاه آموزشی در محل مرکز آموزشهای تخصصی کاربردی علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واقع در تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (۶۴ غربی)- برگزار می شود.
نظر شما