کامیار اسماعیلی که این روزها با برنامه «شمعدونی» در شبکه «شما» حاضر می شود درباره این برنامه و بخش های مختلف آن به خبرنگار مهر گفت: «شعمدونی» قبل از اینکه شبکه «شما» یک باره تعطیل شود یکی از برنامه های پربیننده تلویزیون بود.
وی درباره همکاری با شبکه «شما» توضیح داد: ما در برنامه سازی کار هنر می کنیم و نیاز داریم که از نوعی راحتی و آرامش برخوردار باشیم که خوشخبتانه من این مساله را در شبکه «شما» دارم. بالاخره کار هنری با جاده سازی فرق می کند و به تعاملات فرهنگی نیاز دارد.
اسماعیلی درباره رویکرد «شمعدونی» یادآور شد: ما دوست داریم در این برنامه از کسانیکه موقعیت های اقتصادی و فرهنگی را برای مردم خلق کرده اند، حمایت کنیم. ممکن است یک نفر به روستاییان آموزشی در راستای برداشت بهتر محصول ارایه کند که ما از این فرد حمایت می کنیم. ما سعی می کنیم افرادی را که روحیه تعاون بیشتری دارند، نشان دهیم و به نظرم این وظیفه یک رسانه است و اتفاقا بهره وری رسانه زمانی است که فرصت های خوب و مشارکت های مردم را انعکاس دهد.
ما سعی می کنیم افرادی را که روحیه تعاون بیشتری دارند، نشان دهیم و به نظرم این وظیفه یک رسانه است و اتفاقا بهره وری رسانه زمانی است که فرصت های خوب و مشارکت های مردم را انعکاس دهداین مجری تلویزیون عنوان کرد: فکر می کنم مردم ما به اندازه کافی خبرهای منفی را می شنوند و تا حدی به شنیدن حرف های خوب هم نیاز دارند. البته نه اینکه انتقادات و اخبار ناگوار را پخش نکنیم ولی سعی کنیم بیشتر انرژی و امید به مخاطب دهیم و کاری کنیم که تحولی در زندگی مردم ایجاد شود که فکر کنند آنها هم می توانند به سمت موفقیت بروند.
برای مردم جرقه تغییر را ایجاد می کنیم
اسماعیلی با اشاره به نمایش روحیه تعاون و همکاری در تلویزیون بیان کرد: ما خیلی وقت ها می شنویم که گفته می شود ایرانی ها روحیه همکاری و تعاون ندارند. ما باید در درجه اول خود را تغییر دهیم و بعد در برنامه ها این روحیه تعاون ایرانی ها را نشان دهیم.
مجری «شمعدونی» با اشاره به اهمیت خلاقیت در این برنامه تصریح کرد: خلاقیت یکی از نکاتی است که برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه هر فردی در هر موقعیت و در هر زمینه شغلی یا سنی نیاز به خلاقیت دارد. ما با پیشرفت جوامع و انفجار اطلاعاتی که در اطرافمان وجود دارد نیاز داریم مهارت هایی را به مخاطبان آموزش دهیم که یکی از این مهارت ها تکنیک های خلاقیت و کارآفرینی است.
وی ادامه داد: گاهی بعضی می گویند یک جمله که در یک برنامه تلویزیونی گفته شده است یا روایت یک اتفاق، زندگی آنها را تغییر داده است و ما می خواهیم این جرقه را برای مردم ایجاد کنیم. خیلی وقت ها ما مستعد تغییر هستیم اما نیروی لازم برای این جرقه ایجاد نمی شود و این وظیفه رسانه ملی است که این فرهنگسازی را انجام دهد. من معتقد هستم تلویزیون هر چقدر هم از این برنامه ها بسازد باز هم کم است.
مجری «نیمرخ» در پایان تصریح کرد: تلویزیون می تواند به این ترتیب سلامت روانی مردم را ارتقا دهد و مانع بسیاری از مشکلات شود. خود من که از ابتدای جوانی وارد تلویزیون شدم و تا آن زمان بسیاری از اطلاعات عمومی خود را از مستندهای تلویزیونی گرفتم و اتفاقا گرفتن این اطلاعات برای من از مستند بسیار جذاب تر از کتاب بود. من آدم بصری هستم و فیلم برای من خیلی تاثیرگذارتر است و فکر می کنم برای بسیاری از مردم نیز این تاثیر وجود داشته باشد.
نظر شما