پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۸

حضور «شیار ۱۴۳» در جشنواره فیلم داکا

حضور «شیار ۱۴۳» در جشنواره فیلم داکا

«شیار ۱۴۳» از ساخته های نرگس آبیار در چهاردهمین جشنواره فیلم های مستقل «داکا» در بنگلادش حضور دارد.

به گزارش خبرگزاری‌ مهر، چهاردهمین جشنواره فیلم های مستقل «داکا» از تاریخ ۱۳ تا ۲۲ آذرماه در بنگلادش برگزار می شود و فیلم سینمایی «شیار ۱۴۳» در بخش مسابقه این رویداد سینمایی به نمایش درمی آید.
فیلم «شیار ۱۴۳» به کارگردانی نرگس آبیار ساخته شده است و محمدحسین قاسمی و ابوذر محمدی تهیه کنندگان این اثر سینمایی هستند و اداره کل تامین برنامه و رسانه بین الملل سیما، عرضه بین المللی این فیلم را به عهده دارد.
 فیلم سینمایی «نفس» اثر جدید نرگس آبیار این روزها در سینماهای کشور در حال اکران است.
کد خبر 3838597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha