۲۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۳

در جلسه امروز شوری شهر تبریز عنوان شد؛

نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تبریز با ۸۶۰ میلیارد ریال

نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تبریز با ۸۶۰ میلیارد ریال

تبریز – شهردار تبریز از هزینه ۸۶۰ میلیارد ریال برای خرید اتوبوس های جدید ناوگان اتوبوسرانی تبریز و حومه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه علنی شورای اسلامی کلانشهر تبریز طبق روال یکشنبه هر هفته، پیش از ظهر امروز نیز با حضور اعضای شورا و نیز شهردار تبریز در حال برگزاری است، نشستی که تجهیز و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تبریز و نیز ارائه پیشنهاد تبدیل خیابان های اطراف مصلی تبریز به پیاده گذر برای جلوگیری از تخریب محوطه ارگ علیشاه بخشی از موضوعات مطروحه در آن بوده است.

خرید اتوبوس های جدید برای ناوگان شهری تبریز با هزینه ۸۶۰ میلیارد ریال

شهردار کلانشهر تبریز در صحن علنی شورا با اشاره به این نکته که شهرداری فعلی بالاترین هزینه را در حمل و نقل عمومی انجام داده است، اظهار داشت: در همین راستا ۸۶۰ میلیارد ریال برای خرید اتوبوس های جدید تک کابین، دو کابین و برقی هزینه کرده ایم و تا آخر این ماه ۱۰۰ دستگاه اتوبوس وارد ناوگان شهر خواهد شد.

صادق نجفی در ادامه با بیان اینکه موضوع مترو اولویت نخست شهرداری تبریز است، خاطر نشان کرد: بر همین اساس  تا آخر بهمن امسال به طور قطع مسافرگیری های خط یک آن اتفاق خواهد افتاد.

وی در ادامه تصریح کرد: از ابتدای اجرای این پروژه تاکنون و با استفاده از واگذاری اوراق مشارکت، ۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برای مترو تبریز هزینه کرده ایم و زمین های مورد نیاز برای ساخت ایستگاه های خط دو نیز تملک شده اند و با پیشرفت خوبی در حال اجراست و در حدود چهار کیلومتر از این خط نیز اجرا شده است.

شهردار تبریز در بخش پایانی سخنان خود به موضوع تراموای تبریز و فرآیند اجرایی آن نیز اشاره کرد و گفت: مشاوره داخلی طرح تراموا با همکاری کارشناسان آلمانی انجام و محل و مکان آن شناسایی شده و در مرحله مطالعاتی قرار داد.

خیابان های اطراف مصلی نبریز پیاده گذر شود

تذکر در خصوص حفاری های اخیر و مسئله ساخت پارکینگ در عرصه و حریم بنای تاریخی ارگ تبریز نیز موضوعی بود که یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه این جلسه به آن پرداخت.

رسول درسخوان در قالب طرح یک پیشنهاد اظهار داشت: با توجه به دیدگاه های متفاوت در مورد حفاری های انجام شده در حریم بنای تاریخی ارگ و اصرار بر ساخت پارکینگ در مکان مذکور پیشنهاد می شود که این اصرارها منتفی شده و خیابان های اطراف ارک و مصلای تبریز به پیاده گذر تبدیل شود.

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: همچنین پیشنهاد می کنیم پارکینگ در مکانی دورتر و در شروع پیاده گذر و دور از بافت تاریخی ارگ علیشاه احداث شود تا به این وسیله هم نظر همه مسوولان و مردم تامین و هم مقدمه حفاظت اصولی از بافت تاریخی و میراث فرهنگی شهر تبریز فراهم شود.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز در پایان با اشاره به نمودهای واقعی این طرح ادامه داد: در این مورد می توان از الگوی اجرا شده در اطراف حرم مطهر امام رضا (ع) در مشهد مقدس و حتی ایچری شهر باکو نیز استفاده کرد تا ضمن حفظ بنایهای تاریخی و میراث فرهنگی شهر، زمینه حل مشکلات ترافیکی نیز فراهم شود.

کد خبر 3846919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha