به گزارش خبرنگار مهر، سیروان محمد محمود در همایش بزرگ فرصت های سرمایه گذاری که امروز دوشنبه با حضور مهمانانی از کشورهای خارجی در اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در اقلیم کردستان با وجود جنگی که با داعش داشتیم اما امروز صاحبت امنیت کامل هستیم و کمترین آسیبب را دیدیم.
وی بابیان اینکه شرایط تولید برای سرمایه گذاران خارجی در اقلیم به طور کامل فراهم است، افزود: اقلیم کردستان ظرفیت بالقوه ای دارد و دارای ۶ هزار کارگاه صنعتی در حال فعالیت شامل کارگاه های کوچک و بزرک است.
محمد محمود سلیمانیه را مهمترین استان اقتصادی عراق دانست و بیان کرد: صنایع استراتژیک زیادی در اقلیم در حال فعالیت اند ۵ کارخانه سیمان در سلیمانیه داریم که در سال ۲۰۱۶ هفت میلیون تن تولید داشت و در سال ۲۰۱۷ به ۸ میلیون تن می رسد.
وی با بیان اینکه اقلیم کردستان آب و هوایی معتدل و مناسب برای تولید محصولات کشاورزی دارد، افزود: سال ۲۰۱۶ در سلیمانیه ۴۰۰ هزار تن گندم تولید شد.
رئیس اتاق سلیمانیه عراق اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ طرح اجازه فعالیت در بخش تولید دریافت کردند که در زمینه های گردشگری صنعتی و کشاورزی فرصت برای جذب سرمایه گذار در اقلیم فراهم است.
محمد محمود تاکید کرد: باید به نحوی برنامه ریزی شود تا قانون تولید محرکی برای جذب سرمایه گذار خارجی باشد و باید حق مالکیت به سرمایه گذار خارجی بدهیم.
وی با ادامه توضیحات اظهار کرد: معافیت از مالیات، امکاناتی همچون زمین و آب و برق و تسهیلات باید در اختیار سرمایه گذار خارجی قرار گیرد تا تولید آنها بیش از تولید در کشور خودشان باشد و تشویق شوند.
رئیس اتاق سلیمانیه عراق با اشاره به ظرفیت تاریخی و گردشگری و کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد: باید با برنامه ریزی درست از سرمایه گذاران خارجی در این استان دعوت کرد و البته باید زیرساختها شامل بهسازی راه ها و آب و برق و حمل و نقل فراهم باشد.
وی تاسیس سیستم بانکی بین المللی جدید در کرمانشاه را پیشنهاد داد و گفت: با این اقدام تولید کننده با آسان ترین شیوه میتواند درآمد خود را جابجا کند.
رئیس اتاق سلیمانیه عراق ابراز امیدواری کرد: با توجه به داشتن مرزهای مشترک با ایران، می توانیم فرصتهای خوب بازرگانی را شروع کنیم.
نظر شما