مسعود نجابتی در گفتوگو با خبرنگار مهر، از مهجور شدن فضای هنرهای دینی و مجموعههای آکادمیک و حرفهای خبر داد و اظهار داشت: چون دیدم عنایتی به این موضوع نیست و بیشتر سعی میشود گرافیک پوشش داده شود، به سمت هنرهای دینی آمدم که خوشبختانه تا امروز هم ادامه دارد و معتقدم باید این همراهی تا تکامل این مسیر ادامه داشته باشد.
وی به تفاوت چشمگیر آثار هنری در سالهای اخیر نسبت به ۱۰ سال گذشته اشاره کرد و افزود: کارهایی که در این حوزه شکل میگیرد با آثار ۱۰ سال پیش بسیار متفاوت است و این امر را میشود از تولیدات هنرمندان جوان این حوزه در جامعه دید.
رئیس کانون هنر شیعی به شرایط امروز در آثار به نمایش درآمده در بیلبوردهای شهری، پوسترهای مناسبتی و حتی گرافیک اطلاع رسانی و تبلیغات هیأتهای مذهبی اشاره کرد و گفت: بدون اغراق و با نگاه منصفانه اگر خواسته باشیم قضاوت کنیم، نسبت به ده سال گذشته، خیلی رشد داشتیم و این به دلیل حضور جوانان با انگیزهای است که وارد این عرصه شدند.
وی از ممارست کردن و استمرار حرکت جوانان در حوزه هنر و گرافیک برای رسیدن به این کمالی که همگان شاهد آن هستند به عنوان عناصر اصلی موفقیت این حرکت یاد کرد و ادامه داد: قطعاً ما برای این موضوع، سقفی را قائل نیستیم و باید ادامه داشته باشد.
ما به این وضعیت موجود راضی نیستیم
نجابتی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در رشد و تقویت هنر دینی، گفت: هنر دینی باید پیش رو باشد و ما به این وضعیت موجود راضی نیستیم چرا که باید هنر دینی، الهام بخش خیلی از فضاهای دیگر باشد.
این استاد برجسته گرافیک کشور به الهام بخشی گذشتگان برای بسیاری از بزرگان در فضای امروز اشاره کرد و افزود: قطعاً این فضا میتواند در زمان معاصر هم رقم بخورد و این وقفهای که در طی این سالیان اتفاق افتاده است جبران شود.
وقوع جنگ تحمیلی و حوادث چه از بعداز انقلاب و بی توجهیهایی که قبلتر صورت گرفته است از موضوعاتی بود که نجابتی عامل عقب افتادن زمان پرداختن به فضای هنرهای دینی دانست و تصریح کرد: ما امیدواریم بتوانیم این فضا را با کارگاههایی که برگزار میکنیم، پوشش بدهیم و جبران کنیم.
نجابتی ادامه داد: هدف ما این است که نه تنها بتوانیم با اتفاقات روز حرکت کنیم، بلکه در عرصه هنر جهانی امروز و حتی محافل علمی و آکادمیک، برای دانشجویان، حرفی برای گفتن داشته باشیم و این موضوع تبدیل به یک رشته تحصیلی در دانشگاهها شود.
نظر شما