به گزارش خبرنگار مهر، فاخر علوانی صبح امروز سه شنبه مراسم در تجلیل از خادمین و دست اندرکاران قرارگاه اسکان و تغذیه ستاد اربعین حسینی مستقر در چذابه و شلمچه در سال ۹۵ که در محل سالن جلسات سازمان بسیج اساتید خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: نگاه کمیته اسکان و تغذیه و جلب مشارکت ها فراکمیته ای است، یعنی هرجایی که در حوزه کمیته نبوده نیز در حد توان ورود پیدا کردیم.
وی افزود: این مراسم برای تقدیر از زحمات بی دریغ دست اندرکارانی که به عشق امام حسین(ع) در گذرگاه ها حاضر و به زائران خدمات رسانی کردند، است.
مسئول قرارگاه اسکان و تغذیه اربعین حسینی در مرز چذابه تصریح کرد: در گذرگاه چذابه در سال جاری به اتفاق ۳۰ نفر از عوامل در کمیته اسکان، تغذیه و جلب مشارکت های مردمی فعالیت کردیم. کمک به خلق حماسه بزرگ راهپیمایی جهان تشیع در مرز چذابه بود و تلاش های ما در کنار سایر کمیته ها و ۳۰۰ موکب (۱۴۰ موکب بین راهی و ۱۶۰ موکب اسکان در مرز بود) منجر به رفت ۴۴۸ هزار نفر و بازگشت ۳۸۵ هزار نفر شد.
علوانی گفت: آب شرب، آب معدنی، یخ، برنج، روغن و درکل ۲۹ کالای مصرفی را برای خدمات رسانی به زائران حسینی ارائه دادیم.
وی بیان کرد: آسفالت، فنس، نور، سرویس بهداشتی از جمله مشکلات گذرگاه شیب عراق بود که در حد توان به آن هم ورود پیدا کردیم.
علوانی اضافه کرد: هویزه، حمیدیه، اهواز، رامهرمز، گتوند، لالی، مسجدسلیمان، شوشتر، دزفول، شوش، باوی و دشت آزادگان از جمله شهرهای خدمات رسان در مرز چذابه بودند.
مسئول قرارگاه اسکان و تغذیه اربعین حسینی در مرز چذابه با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی برای مواکب خبر داد: بانوان را در بستان و سوسنگرد را داشتیم که ۲۴ هزار قرص نان را آماده و به مواکب ارائه دادند. همچنین صدور بیش از ۴۰۰ مجوز تردد خودرویی که یکی از پرچالش ترین کارها بود را نیز داشتیم.
وی بیان کرد: در مرز چذابه حدود ۱۰۰ هزار پذیرایی در روز توزیع اسکان هر شب نیز برای حدودا ۱۰ هزار نفر بودند.
علوانی افزود: کندی مجوز تردد خودرویی یکی از چالش هایی بود که دلایل خاص خودش را دارد و امسال میزبان ۳۵ هزار خودرو بودیم که بالغ بر یک هزار خودرو تقاضای مجوز را داشتند که انرژی زیادی از ما و ناجا گرفت.
مسئول قرارگاه اسکان و تغذیه اربعین حسینی در مرز چذابه بیان کرد: دستفروش ها خیلی فضای اربعین را زیبا نشان ندادند. همچنین پارکنیگ برای سال آینده به ویژه با توجه به پیش بینی افزایش تعداد زائران نیاز به سیستم کنترل مکانیزه دارد.
وی با اشاره به اینکه مقوله بهداشت اولین موضوعی بود که بر اساس نظرسنجی ها نیازمند بالاترین توجه است، گفت: نبود آب لوله کشی سالم یکی از مشکلات چذابه، عدم آسفالت جای مواکب، جاده دسترسی پشت مواکب نیز از دیگر مشکلات موجود در این مرز بود.
علوانی ادامه داد: نشست های فصلی باید برای موکب داران برگزار، کارگاه های آموزشی را خیلی قبل تر از فرارسیدن ایام اربعین برگزار و ارتباط با موکب داران را در طول کل سال حفظ کنیم.
مسئول قرارگاه اسکان و تغذیه اربعین حسینی در مرز چذابه تصریح کرد: بانک مهر اقتصاد در گذرگاه چذابه مجتمعی شامل نمازخانه، اسکان، سالن غذاخوری، سرویس بهداشتی و چشمه های حمام مجزا برای بانوان و مردان احداث کرد، بنابراین تقاضا داریم ادارات در صورت علاقمندی به همکاری در موکب داری به احداث چنین مجتمع هایی اقدام کنند.
نظر شما