پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۲۹

تولیت آستان حضرت معصومه(س):

علم آموزی در اسلام جایگاه بالایی دارد

علم آموزی در اسلام جایگاه بالایی دارد

قم - تولیت آستان حضرت معصومه(س) با بیان اینکه کسب علم مانند نماز مورد سفارش قرار گرفته است، گفت: علم آموزی در دین اسلام از جایگاه بالایی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد سعیدی ظهر شنبه در دیدار جمعی از سواد آموزان، آموزشیاران و مدیران آموزش و پرورش قم که در آستانه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی در سالن محراب حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار داشت: خداوند در سوره قصص می‌فرماید که سهم خودتان از دنیا را فراموش نکنید. این سهم معرفت افزایی، بصیرت افزایی و بالا بردن ایمان و علم و عمل است.

وی بیان داشت: علم آموزی دروازه ارتباط با جهان است و تنها راهی است که به وسیله آن می‌توان اسرار و زیبایی‌های عالم که در قرآن کریم و معارف دین جلوه کرده را فهمید.

امام جمعه قم با بیان اینکه هر ملتی که علم‌آموزی بیشتری داشته باشد از دنیا نیز بهره بیشتری برده است، گفت: در میان عبادات، ‌فقط نماز است که پیوسته به آن در همه حال تأکید شده و این دستور در علم آموزی نیز در کلام پیامبر اسلام(ص) بیان شده است.

وی عنوان گرد: در جهان امروز فرد اسیر را می‌کشند در حالی که اسیر کشی کار انسانی نیست.

آیت الله سعیدی با اشاره به جایگاه و اهمیت علم آموزی ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام(ص) بیان کردند که اگر فرد اسیر چند نفر را علم و سواد بیاموزد آزاد می‌شود. این نشان می‌دهد تا چه اندازه علم اهمیت دارد.

وی افزود: ‌ در گذشته و پیش از ورود اسلام به ایران فقط طبقه‌ای خاص اجازه علم آموزی داشتند اما با ورود اسلام به ایران کسب علم همگانی شد.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) تصریح کرد: با سواد آموزی دیگر کسی نمی‌تواند فرد بی‌سواد را برای نمونه در رأی گیری‌ها و داد و ستدها فریب دهد.

کد خبر 3858411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha