به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مهدی ستوده عصر چهارشنبه در کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی و دوری از آسیبهای اجتماعی تصریح کرد: اولین موضوع برای دشمن در بر هم زدن سبک زندگی اسلامی خانوادههای مذهبی است.
وی تأکید کرد: در وضعیت فعلی آسیبهای متعددی در خانوادهها مشاهده میشود که دقت و مراقبت خانواده از خود و از فرزندان را میطلبد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به نتایج یک نظرسنجی اضافه کرد: نظرسنجیها نشان میدهد ۶۰ درصد از کاربران تلگرام در ساعت ۲۰ الی ۲۴ شب، ۳۴ درصد در ساعت ۱۶ الی ۲۹ و مابقی در سایر ساعات روز از آن استفاده میکنند.
ستوده متذکر شد: این به این معنی است که در ساعاتی که لازم است اعضای خانواده در کنار یکدیگر بوده و به هم توجه داشته باشند، استفاده از شبکههای مجازی و تلگرام افزایش مییابد و خود این موضوع موجب دوری اعضای خانواده از یکدیگر میشود.
وی با بیان اینکه در یک نظرسنجی دیگر ۸۰ درصد از کاربران اعلام کردهاند که از تلگرام در منزل بیش از هر مکان دیگری استفاده میکنند، متذکر شد: این استفاده بیرویه خود به کانون گرم خانواده ضربه وارد میسازد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اضافه کرد: در تحقیقات دیگری عنوان میشود که میانگین صحبت زن و شوهر در ۲۴ ساعت تنها ۱۸ دقیقه است که این ها همه زنگ هشداری برای ضرورت توجه خانواده به آسیبهای نوپدید است.
ستوده با تأکید به اینکه دشمن به دنبال فریب و به دنبال آسیب وارد ساختن به خانوادهها به ویژه خانوادههای مذهبی است، اضافه کرد: نمونهای از فریب دشمن را در ماجرای فتنه ۸۸ شاهد بودیم
وی تصریح کرد: در ابتدا آمریکا رسانههای تبلیغی خود را مشخص کرد و بعد تبلیغات در آستانه انتخابات ایران آغاز شد و در ادامه موضوعات آشوب و تقلب در انتخابات را مطرح کردند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه فتنه ۸۸حاصل فریبکاری جامعه بود، ادامه داد: با این وجود در ۹ دی مردم با بصیرت ایستادند و تمامی فتنهها را خنثی کردند.
ستوده تأکید کرد: امروز نیز لازم است با الگوسازی مناسب در مقابل فتنهها و آسیبها ایستاد و از ظرفیت الگوهای جامعه به شکل مطلوب استفاده کرد.
وی معلمان، اساتید دانشگاه، مداحان و قاریان قرآن و همچنین روحانیون را الگوهای وارسته جامعه دانست و تأکید کرد: این اقشار میتوانند به شکل بهینه نسبت به کاهش آسیبهای اجتماعی اقدام کنند.
نظر شما