به گزارش خبرنگار مهر، علیاکبر رحیمی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قم که ظهر یکشنبه در تالار امام جواد استانداری قم برگزار شد، از عضویت ۲۲ دستگاه اجرایی استان در کارگروه مدیریت بحران شهرداری قم خبر داد و اظهار کرد: دو موضوع لاینحل وجود دارد و نتوانستیم به جمع بندی مناسب برسیم، یکی بحث بازسازی است که بنیاد مسکن متولی آن است اما همکاری مناسب را با کارگروه برقرار نکرده و دیگری کمیته بازتوانی است که دستگاههای امدادی بیشتر در این بخش فعال هستند اما در کارگروه شهرداری مطرح شده است.
مدیر مرکز پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری قم با اشاره به اینکه چند کمیته تخصصی زیرنظر کارگروه مدیریت بحران شهرداری ایجاد شده است، افزود: تا به امروز ۱۱ جلسه به صورت دورهای برگزار شده است که ۵ جلسه کارگروه و ۶ جلسه در کمیتهها تشکیل شده است.
وی با اشاره به فعالیتها و اقدامات این کارگروه، طرح «مدرسه آماده» را یکی از این برنامهها خواند و گفت: در این طرح جلسات متعددی با آموزشوپرورش استان قم و مربیان دانش آموزان برگزار شده است و در جریان آن ۱۹ آموزشگاه متوسطه در چند ماه گذشته مورد آموزش قرار گرفتند و در راستای این طرح سند مخاطرات مدرسه در حال تدوین است.
رحیمی طرح آموزش ایمنی و مدیریت بحران ویژه کودکان ۵ تا ۱۰ سال را یکی دیگر از برنامههای این کارگروه برشمرد و تأکید کرد: این طرح آموزشی از هفته آینده کلید خواهد خورد و در سطح خود شهرداری هم آموزشهایی را مرتبط بامدیریت بحران داشتهایم.
تجهیز ۸ راهدارخانه قم
ابوالفضل جمالی، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان قم نیز در این جلسه با اشاره به تجهیز ۸ راهدارخانه در استان قم اظهار کرد: تا به امروز ۱۵۵۹ کیلومتر از جادههای استان نمک پاشی شده است و به این منظور ۱۶۵۲ تن ماسه و نمک مورد استفاده قرار گرفته است.
وی از تشکیل ستاد زمستانی در این اداره کل خبر داد و افزود: مانور زمستانی، تجهیز راهدار خانهها و ماشین الات از جمله اقدامات این ستاد بوده است.
جمالی از راهاندازی دو راهدارخانه موقت هم خبر داد و تأکید کرد: ۵ هزار کیسه ماسه و نمک به راههای مواصلاتی استان قم اختصاص یافته است و ۶ هزار تن ماسه و نمک به صورت ذخیره در استان وجود دارد.
نظر شما