پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۵۹

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی قزوین:

کسب روزی حلال و توکل به خدا در کشاورزی ضروری است

کسب روزی حلال و توکل به خدا در کشاورزی ضروری است

قزوین- مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: کسب روزی حلال و توکل به خدا در کنار کار و تلاش مستمر موجب افزایش برکت در کار کشاورزان می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود گروسی روزپنجشنبه درمراسم تجلیل از کشاورزان برتر استان قزوین گفت: کشاورزی در همه عرصه های خود نشانه هایی از خدا دارد و شغل مقدسی است که می تواند برکت را نصیب فعالان آن کند.

وی افزود: در میان مشاغل مختلف که از راه حلال بدست می آید بر اساس آموزه های دینی بهترین شغل کشاورزی است لذا فعالان این عرصه باید قدرخود را بدانند و با علاقه در این مسیر گام بردارند.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: هیچ مالی به اندازه زراعت و باغبانی برکت ندارد و شما کشاورزان در کاری وارد شده اید که دنیا و  آخرت خود را تضمین کرده اید.

گروسی بیان کرد: اگر بخواهیم برکت و پاداش کشاورزی به طورکامل نصیب انسان شود باید صاحب زمین و باغ خودش کشاورزی کند و در کنار آن از دانش روز برای کاشت، داشت و برداشت محصولات خود بهره جوید.

وی اضافه کرد: اصلاح روشهای سنتی در عرصه های کشاورزی و آشنایی با علم روز و بهره گیری از اداوت مدرن کشاورزی می تواند به ارتقاء کیفی تولید کمک کند لذا همه باید در این مسیر گام بردارند تا فعالیت در این بخش مقرون به صرفه و اقتصادی باشد.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: کشاورزان باید حق فقرا و نیازمندان را پس از برداشت و فروش محصول بدهند تا خداوند برکت مال آنها را بیشتر کند.

در این مراسم از میان ۱۸۴ کشاورز، بهره بردار و فعال کشاورزی از ۶۴ نفر برگزیده تجلیل شد.

کد خبر 3869562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha