به گزارش خبرنگار مهر، جعفر شفیعی در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر که ظهر دوشنبه در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان صومعه سرا برگزار شد، با تأکید بر تداوم روند حرکتی در خصوص امربه معروف و نهی از منکر، اظهار کرد: بعداز گذشت ۳۸ سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز موضوع امربه معروف مطرح و از سوی بزرگان بر آن تأکید می شود.
وی با اشاره به اینکه اجرای امر به معروف برای جامعه یک امر ضروری محسوب می شود، افزود: در سال ۵۸ امام خمینی (ره) دستور تشکیل یک سازمان برای امر به معروف و نهی ازمنکر صادر کردند که متأسفانه توسط شواری انقلاب در آن دوران محقق نشد.
اجرای امربه معروف و نهی ازمنکر وجه تمایز امت اسلامی با سایر امت ها
معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر گیلان با بیان اینکه تأسیس این سازمان در آن دوران می توانست از بسیاری مشکلات حال حاضر جلوگیری کند، گفت: در قرآن کریم بیش از ۷۰ آیه مرتبط با موضوع امربه معروف و نهی ازمنکر بیان شده که نشان دهنده اهمیت این موضوع است.
وی وجه تمایز امت اسلامی با سایر امت ها را در اجرای امربه معروف و نهی از منکر دانست و خاطرنشان کرد: این موضوع در جامعه اسلامی از جایگاه و اهمیت خاصی برخوردار است.
شفیعی با بیان اینکه اساس همه معروفات و فضائل برگرفته از امربه معروف و نهی از منکر است، تصریح کرد: منظور از امر به معروف اصلاح رفتار به ویژه در خصوص معروفی که مغفول مانده است و با تذکرات لسانی اصلاح می شود.
وی خاطرنشان کرد: اجرای امربه معروف و نهی ازمنکر از آن جهت مهم است که با اجرای آن ارزش ها همیشه ارزش و ضد ارزش ها نیز همیشه ضد ارزش باقی می مانند.
به گفته این مسئول پیامد، آثار و نتایج عمل نکردن به این واجب بروز و ظهور ناهنجاری های و ارزش شدن ضد ارزش ها در سطح جامعه است.
وضعیت فرهنگی جامعه نگران کننده است
معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی ازمنکرگیلان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند امربه معروف و نهی ازمنکر یک واجب فراموش شده است، تأکید کرد: امروز همه ما نگران وضعیت فرهنگی جامعه اسلامی ایران هستیم.
وی با بیان اینکه به دنبال یافتن مقصر در به وجود آمدن وضعیت کنونی نیستیم، گفت: امروز باید به اجرای امربه معروف و نهی از منکر در سطح جامعه برگشته تا بتوانیم با عمل به این واجب شرایط موجود را تغییر دهیم.
شفیعی با اشاره به تصویب قانون امربه معروف و نهی ازمنکر، یادآورشد: امروز توجه ما در خصوص اجرای امربه معروف و نهی ازمنکر محور قرار دادن قانون و عمل به آن است.
ضرورت تشکیل ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر درشهرستان به عنوان مهم ترین رکن قانون
وی مهم ترین رکن این قانون را تشکیل ستاد امربه معروف و نهی از منکر در سطح شهرستان ها دانست و تصریح کرد: همه دستگاه هایی که می توانند در این خصوص نقش تأثیرگذاری داشته باشند باید عضو ستاد امربه معروف و نهی از منکر شهرستان ها شوند.
معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی ازمنکرگیلان در ادامه با اشاره به اینکه تذکر لسانی در اجرای این موضوع اهمیت بسیار زیادی دارد، گفت: تذکر لسانی وظیفه عامه مردم و مسئولان بوده و باید در این زمینه احترام و حرمت افراد حفظ شود.
وی به تشکیل و فعالیت گروه «یادآوران» در حوزه امربه به معروف و نهی از منکر توسط آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: این گروه با حضور ۱۰۰ دانش آموز در گروه های ۱۰ نفری به اجرای امربه معروف و نهی از منکر می پردازنند.
شفیعی همچنین نقش گروه های مردمی در اجرای این واجب نیز اشاره کرد و افزود: این گروه ها باید در سطح محلات، مساجد، اصناف ساماندهی شود.
نظر شما