۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۰۷

رئیس سازمان راهداری خبر داد:

نوسازی ۶۵ هزار دستگاه کِشنده با عمر بالای ۳۵ سال

نوسازی ۶۵ هزار دستگاه کِشنده با عمر بالای ۳۵ سال

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از نوسازی ۶۵ هزار دستگاه کِشنده با عمر بالای ۳۵ سال از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود کشاورزیان در مراسم انعقاد قرارداد برای نوسازی دستگاه‌های کِشنده با عمر بالا گفت: بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی، شرکت نفت ملزم است از محل صرفه‌جویی سوخت برای نوسازی ناوگان استفاده کند و از دو سال قبل رایزنی‌ها با شرکت نفت در این زمینه آغاز شد و در این مراسم، اولین قرارداد بین شرکت صنعتی ماموت، شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت و سازمان راهداری امضا می‌شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: بر اساس این قرارداد ۶۵ هزار دستگاه کِشنده بالای ۳۵ سال از محل صرفه‌جویی سوخت، نوسازی می‌شود و دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار به طور متوسط در این قرارداد هزینه می‌شود و به تبع آن ۴۲ هزار دلار برای هر دستگاه در طول دوره پنج تا شش سال پرداخت می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: در حال حاضر ناوگان حمل و نقل سنگین کشور دارای ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار دستگاه کِشنده با عمر بالای ۲۵ سال است و از لحاظ آلودگی و مصرف سوخت، در رتبه‌های بالا قرار دارند که باید نوسازی شوند.

به گفته کشاورزیان، ایران متعهد شده است در راستای کاهش آلودگی هوا گام بردارد و یکی از این اقدامات، پروژه نوسازی ناوگان حمل و نقل سنگین کشور است و بر همین اساس شرکت لیزینگ ماموت با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و همچنین شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت همکاری می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز و با امضای این قرارداد، بخشی از هزینه نوسازی ناوگان حمل و نقل سنگین کشور توسط دولت پرداخت می‌شود. بر همین اساس تسهیلاتی با سود ۹ درصد و با همکاری بانک‌های سامان، صادرات و ... به خریداران دستگاه‌های کِشنده پرداخت خواهد شد.

پرداخت ۴۵ درصد قیمت اتوبوس نوسازی شده

علی وکیلی، مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت نیز پیش از آغاز مراسم امضای قرارداد گفت: قرار است ۶۵ هزار کِشنده از سوی شرکت ماموت، تعویض و نوسازی شود.

وی ادامه داد: علاوه بر نوسازی ناوگان حمل و نقل سنگین، باید تلاش شود تا ناوگان اتوبوسرانی کشور هم به سمت اتوبوس‌های پایه گازسوز حرکت کند، زیرا آلودگی کلانشهرهای کشور به یک معضل جدی تبدیل شده است.

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت افزود: شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت می‌تواند تا ۴۵ درصد مبلغ کل اتوبوس‌های نوسازی‌ شده را از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت پرداخت کند که رقم قابل قبولی است.

به گفته وکیلی، اگر تاکسی‌های فعال در کشور هم گازسوز شوند این شرکت معادل چهار هزار دلار (بین ۱۰ تا ۱۱ میلیون تومان یعنی یک سوم قیمت تاکسی) را به خریدار پرداخت می‌کند.

کد خبر 3883872

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha