۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۴۴

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه مطرح کرد:

جایگاه اصلی کار فراموش شده است/لزوم ارتقا فرهنگ مهارت‌آموزی

جایگاه اصلی کار فراموش شده است/لزوم ارتقا فرهنگ مهارت‌آموزی

کرمانشاه- مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با بیان اینکه متاسفانه امروزه جایگاه اصلی کار فراموش شده است بر لزوم ارتقای فرهنگ مهارت آموزی در جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، داود ناصری امید در «همایش آموزشی آشنایی با گیاهان دارویی و قوانین مرتبط با صنف عطاریها»  که در محل سالن همایش های بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه برگزار شد، ضمن تقدیر و قدردانی از بانیان برگزاری این کارگاه آموزشی و همچنین اشاره به تاریخچه پزشکی در ایران و قدمت سه هزار ساله درمان با گیاهان دارویی در ایران گفت : استفاده درست و بهینه از این نعمت خدادادی و با رعایت قوانین و مقررات آن می تواند باعث بهبود در روند پزشکی و سلامت روح و جسم شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه افزود : وجود تنوع گیاهان دارویی در کشور می تواند زمینه بسیار مناسبی در بحث ایجاد شغل و ارزآوری مثبت برای کشور باشد.

وی با بیان این مطلب که لازمه پیشرفت هر جامعه ای، توجه به مقوله آموزش است گفت : امروزه در تمام جوامع توجه به امر آموزش در همه زمینه ها، زمینه ساز رشد و پیشرفت است و ارائه آموزش های صحیح تئوریک در کنار فراگیری آموزش های مهارتی و عملی باعث شکوفایی اقتصادی و رفع بیکاری است.

ناصری امید افزود: امروزه جایگاه اصلی و واقعی کار به فراموشی سپرده شده است و متأسفانه به سمت مدرک گرایی سوق پیدا کرده است و تغییر این دیدگاه در جامعه از اولویت های سازمان متبوع است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت : از مهم ترین مباحث آموزشی که در کشور بسیار موفق عمل کرده است، بحث آموزش های پزشکی بوده که دلیل اصلی آن در کنار هم بودن آموزش های تئوریک و عملی و استفاده مباحث تجربی و مهارتی بوده و این مهم می بایست در سایر رشته های آموزشی دانشگاهی نیز اجرا شود.

داود ناصری امید با اشاره به وجود حدود ۱۵۰ استاندارد آموزشی که توسط کارشناسان سازمان آموزش فنی و حرفه ای و با نظارت و تأیید کارشناسان وزارت علوم و بهداشت تدوین شده است افزود :۶۰ استاندارد شغلی در حوزه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در کارگاه های مراکز آموزش فنی و حرفه ای و آموزشگاه های آزاد در بخش خصوصی در حال اجرا است.

وی افزود : نزدیک به ۸۰ استاندارد آموزشی در بخش شایستگی نیز با نظارت وزارت علوم پزشکی مورد تأیید قرار گرفته و دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان است.

این مقام مسئول با اشاره به این موضوع که سازمان آموزش فنی و حرفه ای صرفا در حال ارائه خدمات آموزشی است گفت : این اداره کل در راستای تشخیص و تجویز ورود پیدا نمی کند چرا که این بحث در اختیار وزارت علوم و وزارت بهدشات و درمان است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در پایان گفت : سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دارای نزدیک به ۶ هزار استاندارد آموزشی مهارتی است و بر اساس نیاز هر منطقه اقدام به برگزاری دوره های آموزشی می نماید و در پایان با سنجش و ارزشیابی صورت گرفته از شرکت کنندگان در دوره های آموزشی، به قبولشدگان گواهینامه مهارتی بین المللی اعطا می کند.

کد خبر 3884073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha