به گزارش خبرنگار مهر، نادر صفرزاده عصر پنجشنبه در سمینار یکروزه پدافند سایبری اظهارداشت: امروز با توجه به گسترش و توسعه تکنولوژی و فناوریهای نوین در جامعه و در همه جزئیات زندگی، لازم است که تعریف و درک صحیحی نیز از تهدیدات سایبری و ساختارهای جدید تکنولوژیک داشته باشیم تا بتوانیم ضمن استفاده بهینه از این فناوریها در جهت حفظ و پیشبرد برنامههای دولت الکترونیک، در مقابل هرگونه تهدید و مخاطرات احتمالی نیز آمادگی داشته باشیم.
وی به ارتباط مستقیم پدافند غیرعامل و دولت الکترونیک نیز اشاره و خاطرنشان کرد: پدافند غیرعامل و دولت الکترونیک در کنار هم و در بستری قرار میگیرند که میتوانند صحت و امنیت اطلاعات را تأمین و تضمین کنند بنابراین از مدیران و دست اندرکاران حوزههای آی تی و پدافندغیرعامل در استان انتظار داریم کمک کنند تا پدافندغیرعامل بتواند نقش راستین خود را که همان مصون سازی و پایداری کشور است ایفا کند.
صفرزاده با یادآوری حادثه هتل تارا در مهاباد و بهرهبرداری ضدانقلاب از آن بیان کرد: در این حادثه عدهای خارج از کشور معرکهبیار میدان بودند و برخی افراد از شهرهای اطراف آمده بودند چون فکر میکردند که قرار است اتفاقات خاصی رخ دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی در ادامه سخنان ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر گفت: در این ایام در سطح استان ضمن برگزاری برنامهها و جشنهای مختلف به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی، تعدادی از پروژههای عمرانی نیز افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.
رئیس گروه تهدیدات سایبری پدافند غیرعامل آذربایجان غربی نیز در این سمینار با تاکید بر اهمیت پدافند در حفظ امنیت و اطلاعات و اقتدار کشور اظهار داشت: پدافند به معنی ضد حمله و در کل به معنی ایستادگی در مقابل حملات است که اگر این حملات نظامی باشد پدافند عامل و اگر بصورت غیرنظامی باشد پدافند غیرعامل گفته می شود.
داود آقایی با اشاره به اینکه درک درست از موقعیت خودی و دشمن در موضوع پدافتن بسیار پر اهمیت است افزود: شناخت صحیح از آنچه که برای دشمن حائز اهمیت است و میخواهد به آن دسترسی داشته باشد بسیار مهم است بنابراین باید دشمن شناسی را در خود تقویت کرده و سپس ابزارآلات و تجهیزات مبارزه و دفاع را فراهم کنیم.
رئیس گروه تهدیدات سایبری پدافند غیرعامل آذربایجان غربی با اظهار اینکه در گذشته تهدیدات بهصورت سنتی و کلاسیک بود ولی در حال حاضر با انواع تهدید و تروریسم مواجهه هستیم گفت: امروزه تروریسم سایبری یکی از مهمترین و مدرنترین آنهاست و دشمن میخواهد با نفوذ در بخشهای سایبری به تمامی اطلاعات کشور دست یابد تا کشور را کاملاً تحت تأثیر قرار دهد.
وی افزود: در تهدیدات سایبری بحث امنیت ملی نیز مطرح میشود چرا که سلب امنیت ملی در فضای مجازی آثار و تبعات فراوانی دارد.
آقایی تصریح کرد: امروزه اشرافیت کامل بر اطلاعات و امینت سایبری و امادگی در مقابل حملات سایبری و مجازی یک ضرورت و اولویت است و همگان باید در این راستا مسئولیت پذیر باشند.
در سمینار یکروزه پدافند سایبری استان، عملکرد کارگروه سایبری پدافندغیرعامل، اقدامات و سیاستهای قرارگاه سایبری سازمان پدافند غیرعامل کشور، سیاستهای آموزشی و پژوهشی قرارگاه سایبری سازمان، نقش پدافند غیرعامل در مقابله با تهدیدات فضای تبادل اطلاعات و شبکههای اجتماعی و ... توسط مسئولان ذیربط تشریح و تبیین میشود.
نظر شما