اصغر جانعلي زاده در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر در ساري افزود: هم اكنون اين مجتمع داراي چهار دانشكده، يك گروه آموزشي پايه، پنج رشته دكتري و 11 رشته كارشناسي ارشد است.
وي اظهار داشت: مجتمع فني و مهندسي نوشيرواني بابل در سال 1348 توسط زنده ياد سيد حسين فلاح نوشيرواني در زميني به مساحت 16 هكتار و با زيربناي 11 هزار متر مربع احداث شد كه در سال 1352 با موافقت شوراي گسترش به عنوان مدرسه عالي تربيت دبير فني فعاليت خود را آغاز كرد و در رشته هاي برق، مكانيك و ساختمان مبادرت به پذيرش دانشجو به عنوان ليسانس و دبير فني جهت همكاري با آموزش و پرورش كرد.
مدير مجتمع فني و مهندسي نوشيرواني بابل خاطرنشان كرد: در اواخر سال 1371 اين مركز علمي و آموزشي به عنوان دانشكده فني و مهندسي نوشيرواني دانشگاه مازندران و تنها دانشكده فني و دولتي استان هاي مازندران و گلستان در دوره هاي مهندسي برق، مهندسي عمران، مهندسي شيمي ، مهندسي مكانيك دانشجو مي پذيرد. سپس در مقاطع كارشناس ارشد و دكتري نيز اقدام به پذيرش دانشجو كرده است.
اصغر جانعلي زاده گفت: اين مدرسه عالي تربيت دبير فني در سال 1383 با توجه به نياز رو به رشد جوانان منطقه به تحصيلات عاليه، گسترش فضاي فيزيكي و آموزش و پژوهشي به مجتمع عالي فني و مهندسي نوشيرواني تبديل شد.
وي با بيان اينكه هم اكنون اين مجتمع داراي چهار دانشكده، يك گروه آموزشي پايه، 5 رشته دكتري، 11 رشته كارشناسي ارشد و 3000 دانشجو، 110 عضو هيئت علمي و 15 كارمند است، گفت: به زودي مجتمع فني مهندسي نوشيرواني بابل به دانشگاه صنعتي تبديل مي شود.
جانعلي زاده افزود: در اين راستا از سوي موسسه مشاركت حدود 100 ميليارد ريال بودجه به اين امر اختصاص يافته كه اميدواريم با رديف بودجه هاي دولتي اين موضوع هرچه زودتر محقق شود.
نظر شما