پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۴۷

معاون امور بهداشتی علوم پزشکی اردبیل:

احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در اردبیل ضروری است

احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در اردبیل ضروری است

اردبیل – معاون امور بهداشتی علوم پزشکی استان اردبیل گفت: احداث بیمارستان هزار تختی در اردبیل نیاز مبرم بوده و انتظار می‌رود نسبت به تحقق آن اقدام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق حضرتی شامگاه چهارشنبه در جلسه پرسش و پاسخ با خبرنگاران تصریح کرد: با وجود افزایش قابل‌توجه تخت‌های بیمارستانی در اردبیل همچنان با کمبود مواجه هستیم.

وی افزود: تا قبل از انقلاب هفت بیمارستان در اردبیل دایر بود که امروز به ۱۵ مورد افزایش یافته؛ در عین حال تخت‌های بیمارستانی نیز از ۵۰۰ مورد به هزار و ۷۸۶ مورد یعنی چهار برابر افزایش یافته است.

معاون امور بهداشتی علوم پزشکی استان متذکر شد: قبل از انقلاب تخت‌های تخصصی دایر نبود که امروز به ۷۵ مورد تخت ICU، ۵۶ مورد تخت CCU و ۱۲۰ تخت دیالیز افزایش یافته است.

به گفته حضرتی خدمات پیشرفته درمانی در سطح استان فعال شده و ۱۷ کلینیک تخصصی در استان دایر شده است.

وی افزود: تعداد پزشکان عمومی از کمتر از ۵۰ نفر به ۵۷۵ نفر افزایش یافته و تعداد پزشکان متخصص از کمتر از ۲۰ نفر به ۲۷۳ نفر رسیده است.

وی با اشاره به فعال شدن ۳۰ پزشک فوق تخصص ادامه داد: در عین حال تعداد آزمایشگاه‌های طبی از هشت مورد به ۵۰ مورد افزایش دارد.

معاون امور بهداشتی علوم پزشکی استان به فعال شدن ۸۵۰ به ورز، ۵۱۰ خانه بهداشت روستایی و ۶۰ پایگاه بهداشت اشاره و تأکید کرد: مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی نیز از ۵۷ مورد در قبل از انقلاب به ۱۱۰ مورد افزایش یافته است.

حضرتی افزود: با وجود توسعه خدمات و امکانات بخش درمان همچنان افزایش تعداد مراکز بهداشتی و درمانی و تکمیل بیمارستان‌های نیمه‌تمام مورد تأکید است.

 وی به ضرورت تکمیل بیمارستان ۱۲۰ تخت خوابی در پارس‌آباد، ۳۲ تخت خوابی در کوثر، بیمارستان امام رضا و بیمارستان معوض فاطمی تأکید کرد.

کد خبر 3901755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha