به گزارش خبرنگار مهر، همایش بین المللی خمس و تعالی فرهنگ جامعه قبل از ظهر پنجشنبه با حضور آیت الله العظمی مکارم شیرازی، آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور، ائمه جمعه و برخی از علما و فضلا در مدرسه امام کاظم(ع) برگزار شد.
در این مراسم بنیاد بین المللی احیای فرهنگ خمس افتتاح شد و فعالیت خود را آغاز کرد.
دبیر این همایش طی سخنانی با بیان اینکه خمس نقش بی بدیلی در حفظ میراث و هویت فرهنگی جهان تشیع دارد، گفت: احیا و گسترش ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری جهان اسلام و حتی راهکار اساسی توسعه ارزشهای دینی و کمک به مظلومان جهان از طریق وجوهات خمس امکان پذیر است.
خمس چهره متعالی اقتصاد اسلامی است
حجت الاسلام حسین نصیریفرد، خمس را عامل تحول و تکامل جهان اسلام دانست و گفت: خمس چهره متعالی اقتصاد اسلامی است.
وی با بیان اینکه تردید افکنی و شبهه آفرینی علیه خمس از جبهه خطرناک پیگیری میشود، گفت: وهابیت با زیر سؤال بردن مشروعیت و جریان سکولار هم با ایجاد تردید در پرداخت و نحوه مصرف خمس، درصدد تضعیف نظام اقتصاد اسلامی هستند.
دبیر همایش بین المللی احیای فرهنگ خمس، ترویج خمس را سبب تداوم و تقویت رابطه مردم و علما عنوان کرد و گفت: متأسفانه صورت بندی مناسب و کاملی در رفع شبهات حول خمس و زکات هم از لحاظ ساختاری و هم از جهت محتوایی وجود ندارد.
بنیاد ساز و کار مالی ندارد
نصیری فرد در ادامه با تشریح فعالیتهای بنیاد بین المللی احیای فرهنگ خمس افزود: محور فعالیتهای این بنیاد علمی، فرهنگی و ترویجی و در صدد احیای روشهای جدید توسعه خمس هستیم.
دبیر همایش بین المللی خمس و تعالی فرهنگ جامعه با تأکید بر اینکه این بنیاد هیچ ساز و کار مالی و اخذ وجوهات خمس ندارد، اظهار کرد: خوشبختانه بنیاد به هیچ نهادی وابستگی ندارد و تحت اشراف مراجع عظام تقلید فعالیت میکند.
نظر شما