به گزارش خبرگزاری مهر، در نخستین جلسه نقد و بررسی ۶ دوره مسابقات فیلمنامه نویسی جشنواره بین المللی کودکان و نوجوانان که علی اکبر قاضی نظام مدیر بخش مسابقه فیلمنامه نویسی، حمیدرضا حافظی، عبدالله قندهاری و پیمان سبزه علی حضور داشتند نقاط قوت و ضعف ۶ دوره گذشته مورد بررسی قرار گرفت و راه حل های مختلفی برای هر چه بهتر برگزار شدن هفتمین دوره از مسابقات فیلمنامه نویسی مطرح شد.
علی اکبر قاضی نظام مدیر بخش مسابقه فیلمنامه نویسی سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان با بیان اینکه بعد از انقلاب فیلمنامه نویس ها جایگاه بسیار خوبی پیدا کردند، گفت: باید تلاش کنیم در سال تعداد آثار حوزه کودک و نوجوان را افزایش دهیم تا رضایت مخاطبان جلب شود.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان در این مسابقه می توانند از کتاب های مختلفی برای نگارش فیلمنامه های اقتباسی استفاده کنند که تعداد آنها کم نیست و این جلسات باید به صورت مداوم برگزار شود تا بتوانیم نواقص مسابقه فیلمنامه نویسی را به حداقل برسانیم.
قاضی نظام با اشاره به اینکه داوران باید تمام فیلمنامه ها را بخوانند و بعد نظر خود را اعلام کنند توضیح داد: هر داور باید ۵ سطر در مورد هر فیلمنامه بنویسد در این صورت مطمئن خواهیم بود که تمام فیلمنامه را خوانده و حق هیچ شرکت کننده ای اجحاف نخواهد شد.
نامزدها و برگزیدگان دوره های قبل از مدیر این بخش خواستار بها دادن به نسل جوان فیلمنامه نویس شدند و گفتند برگزیدگان و نامزدهای این بخش نباید بعد از دریافت پروانه زرین و لوح تقدیر رها شوند و دیگر سراغ آنها نرفت بلکه باید بعد از دریافت جایزه مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.
بنابراعلام دبیرخانه این جشنواره تمامی فیلمنامه هایی که برای خردسال، کودک و نوجوان باشند، میتوانند در این مسابقه شرکت کنند. این رویداد در دو گروه حرفهای و اندیشه های نو که شامل فیلمنامه های تالیفی و اقتباسی است، برگزار می شود.
نظر شما