پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۱۱

در جلسه فوق‌العاده شورای اسلامی شهر؛

بودجه ۲۲۰۰ میلیارد تومانی شهرداری قم تصویب شد

بودجه ۲۲۰۰ میلیارد تومانی شهرداری قم تصویب شد

قم - بودجه ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی شهرداری قم برای سال ۹۶ در جلسه فوق العاده شورای اسلامی شهر قم تصویب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه دویست و بیست و سوم شورای اسلامی شهر قم به حالت فوق‌العاده در شامگاه دوشنبه برگزار شد تا در نتیجه بحث‌ و بررسی‌های یک ماهه در شورا تصویب شود.

این بودجه توسط شهرداری قم با رقم دو هزار میلیارد تومانی تدوین شده بود اما اعضای شورای اسلامی شهر قم ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر از محل فروش املاک به این بودجه اضافه کردند و بودجه دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی شهرداری برای سال آینده با دو رأی ممتنع تصویب شد.

حجت‌الاسلام سید محمد آتش‌زر، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم در توضیح بررسی‌های شورای شهر بر بودجه سال آینده شهرداری اظهار داشت: در رابطه با این بودجه شورا چند دغدغه داشت که یکی در رابطه با نحوه پرداخت به پرسنل شهرداری بود.

وی با اشاره به اینکه کف پرداختی به پرسنل یکی از دغدغه‌های اصلی شورا بود گفت: نگاه این بود که ما کاری کنیم کسانی که در میدان خدمت‌رسانی کرده و زحمت می‌کشند از مزایا و حقوق بالاتری برخوردار باشند.

توجه به نیروهای رده پایین در بودجه شهرداری

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم افزود: قرار شد میانگین کف پرداختی به پرسنل سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شود.

به گفته وی بر اساس ریل‌گذاری شورا، در بودجه سال آینده شهرداری قم، اگر درآمدها بالاتر از هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان محقق شود بیشتر به افراد رده پایین شهرداری در قالب پاداش خدمت واگذار خواهد شد.

موضوع دیگری که در بودجه سال آینده شهرداری قم مورد انتقاد بود، ذکر کردن بودجه کارکنان آتش‌نشانی شهر قم در فصل دو بودجه بود.

حجت‌الاسلام آتش‌زر درباره روش حل این مشکل اظهار داشت: سعی می‌کنیم سازمان‌ها به طور مستقل کارهای خودشان را انجام دهند و در این راستا فصل یک و دوی سازمان آتشنشانی را خود سازمان متقبل شده و از طریق سازمان پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه سازمان آتش‌نشانی درآمدزا نیست، گفت: این سازمان ۴۸۲ پرسنل دارد که شهرداری هزینه آن‌ها را می‌دهد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم سپس ۱۰ تبصره بودجه سال آینده شهرداری قم را مطرح کرد.

تفویض اختیار ۱۰ میلیارد تومان معامله

مطابق تبصره یک شورای اسلامی شهر قم اختیار انجام معاملات تا سقف ۱۰ میلیارد تومان را به شهرداری می‌دهد که البته در صورتی که معامله مربوط به خرید وفروش ملک باشد باید به کمیته تملک برود.

طبق تبصره دوم به شهرداری قم اجازه داده می‌شود به تشخیص شهردار نسبت به اهدای مبلغی تا سقف ۱۰ میلیون تومان برای اشخاص حقیقی و ۲۰ میلیون تومان برای اشخاص حقوقی از محل ماده ۱۷ اقدام کند و شهرداران مناطق نیز تا سقف سه میلیون تومان اختیار دارند.

برای تأمین قسمتی از هزینه‌های درمانی و پرداخت هزینه معاینات ادواری کارگران و چکاب کلیه کارکنان و ... از جمله مواردی بود که در تبصره سوم به آن‌ها اشاره شده بود.

فروش خودروهای اسقاطی شهرداری، ادامه پروژه‌های مشترک استانی، تأمین هزینه‌های مربوط به مدیریت بحران، تأمین ۵۰ درصد هزینه قطار شهری، ارائه گزارش سه ماهه عملکرد بودجه‌ای به شورای شهر قم و انتشار هر ۶ ماه یکبار صورت جامع هزینه‌ها و درآمدهای شهرداری مطابق قانون برای اطلاع عموم از دیگر تباصر بودجه سال آینده شهرداری قم بود.

یکی از تباصر بودجه سال آینده شهرداری قم واریز هزینه حذف پارکینگ به یک حساب ویژه و هزینه این مبالغ تنها برای ساخت پارکینگ بود.

مصطفی سعادت طلب، رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای شهر قم با اشاره به این مورد، اظهار کرد: گزارش روند هزینه این مبالغ به شورا داده نشده و درخواست من این است که این یک مورد حتماً در سال آینده انجام شود.

تأکید بر عدم برداشت از حساب پارکینگ

حسن بختیاری، نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم هم با اشاره به اینکه همیشه برداشت از حساب پارکینگ با مجوز شورا بوده گفت: با این حال در دوره‌های قبل این مبالغ هیچ گاه به حساب بر نگشته است.

وی معتقد است در سال آینده هم باید با مجوز یا اطلاع شورا از حساب ویژه پارکینگ برداشت شود.

پیشنهاد بختیاری درباره ذکر شدن موضوع اطلاع به شورا در صورت هر جا به جایی در حساب ویژه پارکینگ رأی نیاورد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم همچنین با اشاره به نحوه هزینه بودجه جاری در شهرداری قم گفت: اگر عددی را در یک ردیفی می‌گذاریم الزاماً به این معنی نیست که تمام این عدد باید هزینه شود و ممکن است ۵۰ درصد هزینه شود و این کار باید بر اساس قوانین صورت بگیرد.

محسن عابدینی پور، دیگر عضو شورای اسلامی شهر قم هم تحلیلی از بخش درآمدی بودجه ارائه داد.

وی با اشاره به اینکه در بودجه سال آینده هزار و ۱۰۰ میلیارد برای مرکز و ۹۰۰ میلیارد تومان برای هشت منطقه در نظر گرفته شده افزود: این موضوع با اصل تمرکز زدایی مغایر است.

این عضو شورای اسلامی شهر قم با اشاره به ذکر شدن ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبارات حاصل از صکوک به عنوان مطالبات شهرداری قم از دولت در بودجه سال آینده گفت: در زمینه صکوک چند مسئله مطرح است و نخست اینکه قابلیت نقد شدن در فرابورس در این اوراق وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه گرفتن این صکوک بروکراسی‌های طولانی دارد اظهار داشت: باید الزامی داشته باشیم که این صکوک برای تسویه بدهی‌ها استفاده شود.

عابدینی‌پور به ذکر شدن عدد مشارکت و سرمایه‌گذاری در بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: این صرفاً یک برنامه است و نباید در بودجه عنوان شود و همچنین مبلغ صکوک هم باید در بودجه پیوست ذکر می‌شد.

مخدوش شدن چهره مدیران شهرداری

وی همچنین به حقوق شهردار قم و معاونانش هم اشاره کرد و افزود: پرداخت‌های نجومی که در شهرداری قم صورت می‌گیرد ممکن است چهره شهردار محترم و مدیران شهرداری را خدشه دار کند به ویژه که اخیراً مصوبه مجلس سقف حقوق را ۱۲ میلیون تومان ذکر کرده است.

این عضو شورای اسلامی شهر قم اظهار کرد: همچنین در بودجه شهرداری قم پاداش ۶ ماهه و مبالغ اضافه‌ای که وجود دارد با وضعیت عمومی مردم مناسبت ندارد.

به گفته وی، برای بازپرداخت اوراق مشارکت در بلوار پیامبر اعظم(ص) و قطار شهری هم مشخصاً بندی در بودجه دیده نشده است.

کد خبر 3925512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha