به گزارش خبرنگار مهر، احمد توصیفیان صبح پنج شنبه در نشست صمیمی با مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان همدان گفت: ارتقاء جایگاه رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش یک ضرورت است.
وی با بیان اینکه آموزش های مهارتی به دلیل توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای توانمندی های فناورانه یکی از ارکان اساسی در برنامه های توسعه و به ویژه توسعه در بعد اقتصادی به شمار می رود و می تواند نقش مهمی در دستیابی به اهداف توسعه ایفا کند، گفت: نقش آموزش های مهارتی در تولید و انتقال فناوری انکار ناپذیر است.
وی با تاکید بر توسعه فعالیتهای دانش بنیان و نوآورانه، ایجاد و ارتقای توان کارآفرینی و ارتقای توان عوامل تولید، گفت: توجه به آموزش ها امری ضروری به نظر می رسد که باید بر مبنای برنامه های توسعه اقتصادی، توسعه آموزش های مهارتی نیز در بسته برنامه های اجرایی مورد توجه قرار گیرد.
توصیفیان اضافه کرد: اکنون که جمهوری اسلامی ایران با افق چشم انداز ۱۴۰۴ در مسیر توسعه قرار گرفته، رهبر معظم انقلاب با هدف تأمین رشد پویا و بهبود شاخصهای مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با رویکردی جهادی، انعطاف پذیر، فرصت ساز، مولد، درون زا، پیشرو و برو گرا را ابلاغ فرمودند.
وی یادآورشد: آموزش فنی و حرفه ای به عنوان یکی از متولیان اصلی آموزش های مهارتی هم راستا با برنامه های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، اقدام به تدوین راهبردها، سیاست ها و برنامه های عملیاتی اقتصاد مقاومتی کرده است تا هم راستا با سایر دستگاه های اجرایی سهم خود را در تحقق این امر ایفا کند.
توصیفیان تاکید کرد: مراکز فنی وحرفه ای در کارآفرینی و اشتغال نقش موثری دارد و باید با ارائه آموزشهای علمی و عملی بخش اصلی مهارت مورد نیاز بازار کار را تامین کند.
وی مهمترین مشکل بازار کار استان همدان را پایین بودن بهره وری حرفه ای عنوان کرد و گفت: باید با ارائه آموزشهای مهارتی بهره وری را بالا برد.
نظر شما