به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میراث فرهنگی استان مرکزی، زهرا احمدیپور روز جمعه در مسیر سفر خود به استان لرستان و در جریان بازدید از ستاد اجرایی خدمات سفر پلیسراه تهران ـ ساوه، اظهار داشت: ستاد هماهنگی خدمات سفر اوایل پاییز امسال فعالیت خود را آغاز کرد و نقش هماهنگی ۱۲ دستگاه مرتبط را با هم دارد تا خدمات نوروزی به بهترین نحو و با بیشترین کیفیت به مسافران و گردشگران عرضه شود.
وی افزود: فشردگی سفرها در نوروز بیشتر از تابستان است و بهتبع آن، حجم فعالیتها هم گستردهتر است. درنتیجه، آمادگی بیشتری میطلبد بنابراین علاوه بر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، در هر استان نیز ستاد متناظری به ریاست استاندارها تشکیل شده تا با انجام هماهنگی و تسهیل امور مربوط به سفر، نوروز خوبی برای هموطنان فراهم شود.
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری بیان کرد: این نظارت برای عرضه خدمات بهتر به مردم ایران است تا بتوانیم رضایتمندی مردم را از خدماترسانی در این ایام افزایش دهیم و در کنار بحث نظارت و رضایتمندی، سعی کردهایم با آموزش، برخی از مشکلات پیشین را حل کنیم.
احمدی پور تصریح کرد: در نوروز ۹۶ مقاصد گردشگری جدیدی تعریف و کشور به هفت منطقه گردشگری تقسیم شد تا بتوانیم توازن را در نوع خدماترسانی به مسافران در سفرهایشان برقرار کنیم. همچنین سامانه جامع اطلاعات گردشگری (با شماره تماس ۰۹۶۲۹) بهصورت ۲۴ساعته برای شنیدن نظرات و دادن اطلاعات موردنیاز به مسافران در این ایام فعال است.
وی خاطرنشان ساخت: بحث آموزش کمک بسیار زیادی به این مهم میکند، چنانکه به تورگردانها آموزش داده شده تا گردشگران را فقط به آن دسته از فروشگاههای صنایعدستی معرفی کنند که مهر اصالت دارند. از این گذشته، از طریق آموزش به سمنها سعی کردهایم نوروز خوبی را برای گردشگران رقم بزنیم.
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری افزود: پیشبینی میشود در سال ۹۶ تعداد تورهای یکروزه استانگردی، که برخی از آنها هم رایگان است، افزایش یابد. علاوهبراین، در ایام نوروز بستههای سفری را در کشور داریم که تخفیفهای خوبی به گردشگران میدهند، برای مثال، در ایام نوروز قیمت هتلها در تهران تا ۴۰درصد در مقایسه با سایر ایام سال کاهش پیدا کرده و این میزان در برخی از استانها به ۵۰درصد هم میرسد.
احمدی پور گفت: هم اکنون ۵۰۰اقامتگاه بومگردی در کل کشور فعالیت میکنند که هموطنان با حضور در این اقامتگاهها میتوانند، علاوه بر چشیدن غذاهای محلی، با آیینها و مراسم محلی آن استان نیز آشنا شوند.
وی ادامه داد: ایران ۳۶۰ نوع از ۴۶۰ نوع صنایعدستی کل دنیا را تولید میکند، در نتیجه، باید از این ظرفیت و امکان بزرگ و گسترده محافظت شود، در همین راستا در ایام نوروز برنامه کارگاه گردی نیز تدارک دیده شده و هموطنان میتوانند به هر استانی که وارد میشوند از کارگاههای صنایعدستی آن استان هم بازدید کنند.
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اضافه کرد: تمام ۶۵۰ بازارچه صنایعدستی که در ایام نوروز فعالیت میکنند موظف به عرضه صنایعدستی ایرانی هستند و اگر کالای خارجی را به مردم عرضه کنند مطابق ضوابط آن فروشگاه بسته خواهد شد.
نظر شما