۲۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۴۰

قطعه‌ای برای گسترش صبر، بخشش و رضایت

«باغ سرنوشت» با صدای سراج منتشر شد/ باید رضایت داد و بخشید

«باغ سرنوشت» با صدای سراج منتشر شد/ باید رضایت داد و بخشید

همزمان با فرارسیدن بهار طبیعت، حسام‌الدین سراج قطعه‌ «باغ سرنوشت» را برای گسترش صبر، بخشش و رضایت در جامعه، منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «باغ سرنوشت» نام قطعه‌ای است که در «همایش ملی صبر» و با حضور مقامات عالی‌رتبه‌ کشور در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی رونمایی شد. حسام‌الدین سراج خواننده‌ی قطعه‌ «باغ سرنوشت» است. این قطعه برای گسترش «صبر»، «بخشش» و «رضایت» و به سفارش ستاد ملی صبر تهیه شده است.

سراج درباره‌ چگونگی اجرای قطعه «باغ سرنوشت» گفت: این قطعه برای گسترش مهربانی و صبر در جامعه تهیه شده و هدفش کمک به کسانی است که با اشتباه‌هایشان دچار بُحران شده‌اند. کسانی که می‌توانند توسط شاکیانشان بخشیده شوند و در آستانه سال نو و بهار به جمع خانواده‌هایشان بازگردند. این قطعه به سفارش «ستاد ملی صبر» اجرا شده و این ترانه بخشی از حرکت بزرگی است که برای گسترش صبر و مهربانی در جامعه تلاش می‌کند. ترانه‌ی قطعه‌ «باغ سرنوشت» را عبدالجبار کاکایی سروده و مضامینی نوع‌دوستانه دارد. ملودی این قطعه را هم خودم کار کرده‌ام و تنظیمش را آقای داوود ورزیده انجام داده است.

این خواننده‌ی موسیقی ایرانی با اشاره به لزومِ گسترش صبر و بخشش در جامعه گفت: کمک به افرادی که ناخواسته و با اشتباه در بحرانی قرار گرفته‌اند در سطح جامعه ضروری است .دوستانی که در ستاد ملی صبر زحمت می‌کشند و فعالیت می‌کنند تلاششان برای کمک به ترویج فرهنک صلح و بخشش و بردباری در جامعه و نیز حل مشکل کسانی است که ناخواسته گرفتار بُحران‌ها شده‌اند. به قول حافظ: چو غنچه گر چه فروبستگی‌است کار جهان/ تو همچو باد بهاری گره‌گُشا میباش

سراج درباره‌ معضلات امروز جامعه و مقایسه‌ جامعه‌ی امروز با گذشته،توضیح داد: جامعه‌ قدیم ما خلوت‌تر و متکی به اعتقادات و قائل به برکت و رحمت بود و در کل فضای بسیار بهتری داشت. البته جامعه‌ امروز ما هم اوضاع خوبی دارد اما گاهی خصلت‌هایی در آدمیان نمود پیدا می‌کند که علتش شاید رفتن به سمت مدرنیستم است. حرص اقتصادی در جامعه حاکم شده و افراد سعی می‌کنند در مسائل مادی از هم سبقت بگیرند؛ در حالی که قدیم مردم در مسائل معنوی از هم سبقت می‌گرفتند. به هر صورت افرادی که علاقه‌مند به فرهنگ رحمت و برکت هستند تلاش می‌کنند که جامعه را به سمت سلامت، خیر و برکت ببرند و همدلی‌ها را زیاد کنند. این تلاش خیرخواهانه است. جامعه ما نیاز دارد که به این سمت برود؛ کمک به زیردستان و کسانی که مشکلات مالی دارند ضروری است.

امید محبی دبیر ستاد ملی صبر نیز معتقد است، موسیقی اصیل و سنتی می‌تواند در خدمت ترویج خصلت‌های اصیل فرهنگی باشد.  قطعا تلاش برای تعالی و اشاعه رفتارهای لطیف انسانی همچون صلح، بخشش و صبر؛ نیازمند ابزاری است که بتواند این ظرافت‌ها را به بهترین شکل بیان کند. بی‌شک هنرِ موسیقی یکی از موثرترین شیوه‌ها برای بیانِ این مفاهیمِ بزرگ است و قطعه‌ «باغ سرنوشت» هم برای ترویج صلح، بخشش و صبر در جامعه ساخته شده است.

دبیر ستاد ملی صبر از هموطنان دعوت کرد تا همراه با فرارسیدن فصل بخشایش و رویش دوباره طبیعت، با پیوستن به پویش بزرگ اجتماعی «من_می بخشم» ببخشند تا شاهد رویش شادی و امید بیشتر در جامعه باشیم.

کد خبر 3935346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha