حمیدرضا قلمکاری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نجات زاینده رود با احقاق حقوق همه ذی نفعان نسخه دیگری می خواهد که همانا ستاد ملی نجات زاینده رود از سرآب تا پایاب است.
وی راه حل نجات تالاب و زاینده رود را جایگزینی متدولوژی دریاچه ارومیه به جای صحبتهای تکراری دانست و اضافه کرد: ما فارغ از اینکه بخواهیم زحمات دستگاههای دیگر در تلاش برای نجات زاینده رود را نادیده بگیریم، متدولوژی دریاچه ی ارومیه را به صورت تخصصی در این کمیسیون مورد بررسی قرار دادهایم و متناسب با شرایط حوضه آبریز زاینده رود ستاد نجات زاینده رود از سرآب تا پایاب را مطرح کردیم.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان افزود: اگرچه در ابتدای این مسیر کسی آنچنان به این ستاد اهمیت نمی داد اما ما به دنبال یک همسویی استراتژیک بین مسئولین استانی، ائمه جمعه، مقامات سیاسی، تشکل های مردمی و غیره بودیم که خوشبختانه توانسته ایم در این راه به موفقیت هایی دست پیدا کنیم.
وی تعمیم این هم سویی استراتژیک بین استانهای ذی نفع از حوضه آبریز زاینده رود رود را گام بعدی دانست و تصریح کرد: اتاق های بازرگانی شهرکرد، یزد، اهواز و اصفهان بر اساس ماده ۹۱ از اصل ۴۴ قانون اساسی می توانند در ایجاد این همسویی موثری باشند.
قلمکاری با بیان اینکه اصفهان یک استان تمام عیار، صنعتی است، گفت: این کمیسیون از افراد آگاه و صاحب نظر تشکیل شده است و ما برای رسیدن به یک فهم و اقدام مشترک و طراحی بازی همه جانبه و همکارانه بیشتر از یک و نیم سال است با الگو گرفتن از دریاچه ارومیه به دنبال نجات زاینده رود از سرآب تا پایاب با استفاده از روشهای علمی و عملی هستیم.
نظر شما