به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سعید اصلان آبادی در اجلاس معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور با ارائه گزارش عملکرد منطقه آمایشی ۲، از همکاری تمامی اعضای هیات علمی دانشگاهها و دانشکده های مستقر در این منطقه آمایشی خبر داد.
وی افزود: در این منطقه آمایشی ۳ دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، ارومیه و اردبیل، ۴ دانشکده علوم پزشکی مستقل خوی، مراغه، سراب، خلخال، ۳۰ دانشکده وابسته، ۱۱ موسسه آموزش عالی سلامت، ۱۹ مرکز آموزش بهورزی، ۱۲ واحد مجری علوم پزشکی دانشگاه آزاد، ۶۹ بیمارستان فعال و ۳۱ بیمارستان در حال احداث وجود دارند.
اصلان آبادی اظهار داشت: یک هزار و ۳۶۹ عضو هیات علمی مسئولیت آموزش ۱۶ هزار و ۴۸۵ دانشجو را در این منطقه کلان آمایشی برعهده دارند.
وی گفت: ۴ ماموریت توسعه دانش مرتبط با حوادث ترافیکی جاده ای، توسعه دانش علوم زیست محیطی، توسعه دانش مرتبط با علوم روانپزشکی و روانشناسی متناسب با فرهنگ کشور و توسعه دانش داروسازی و صنایع مرتبط به منطقه آمایشی ۲ سپرده شده و این ماموریت ها توسط تمامی دانشگاههای مستقر در منطقه در حال پیگیری است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به راه اندازی کارگروه توسعه دانش حوادث ترافیکی و جاده ای اظهار داشت: برنامه های آموزشی دوره کارشناسی ارشد برای این رشته تدوین شده و تفاهم نامه هایی جهت همکاری بین بخشی با نهادهای مرتبط منعقد شده است.
وی گفت: کتاب مرجع سلامت ترافیک تدوین و رونمایی شده و تک درس عمومی ایمنی و ترافیک برای دانشجویان در تمامی رشته ها طراحی و تاکنون این دوره در ۱۲ دانشگاه کشور برگزار شده است.
اصلان آبادی خاطرنشان کرد: برای سایر ماموریت های منطقه نیز کارگروه ویژه تشکیل شده و برنامه های درسی در علوم مرتبط طراحی شده و برنامه عملیاتی برای اقدامات سال ۹۶ تمامی این کارگروه ها تدوین شده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه ساز و کاری طراحی شده تا تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه در اجرای برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی فعالیت نمایند،گفت: خوشبختانه این برنامه نتایج خوبی را در برداشته و این امر باعث شده همکاری خوبی در سطح دانشگاه در حوزه آموزش ایجاد شود.
نظر شما