۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۲۶

ملیحه مرادی به مهر گفت:

جزئیات مسابقه رادیویی «صباگو»/ هفته‌ای ۹ نفر به استودیو می‌آیند

جزئیات مسابقه رادیویی «صباگو»/ هفته‌ای ۹ نفر به استودیو می‌آیند

تهیه کننده مسابقه «صباگو» رادیو صبا درباره ویژگی های این مسابقه و اینکه از کودک ۷ ساله تا پیرمرد ۶۰ ساله در آن حضور یافته اند، سخن گفت.

ملیحه مرادی تهیه‌کننده مسابقه «صباگو» درباره این برنامه و جزییات آن که از رادیو صبا پخش می شود به خبرنگار مهر گفت: «صباگو» سه روز در هفته روزهای زوج روی آنتن می رود و  هربار که برنامه پخش می شود اعلام می کنیم علاقه مندان شرکت کنند.

وی اضافه کرد: این برنامه سه روز در هفته ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱ به مدت ۳۰ دقیقه روی آنتن رادیو صبا می رود و ما برای حضور شرکت کنندگان در مسابقه محدودیت سنی نداریم و از کودک هفت ساله تا پیرمرد ۶۰ ساله در مسابقه شرکت کرده است. مخاطبان طبق شرایطی که هنگام پخش مسابقه اعلام می شود، می توانند پیامک دهند تا به صورت حضوری وارد مسابقه شوند.

این برنامه ساز رادیویی اظهار کرد: شرکت کنندگانی که در مرحله اول برنده می شوند در مرحله دوم با برندگان رقابت می کنند. ما در هفته ۹ نفر را دعوت می کنیم که به صورت حضوری شرکت می کنند و پنجشنبه ها ساعت ۱۰ تا ۲ بعدازظهر ضبط داریم.

تهیه «صباگو» درباره نحوه برگزاری مسابقه نیز توضیح داد: سه شرکت کننده در چهار بخش از این مسابقه با یکدیگر رقابت می کنند که در بخش اول معرفی خودشان به عنوان گوینده رادیویی است و در بخش دو خوانش یک متن طنز را بر عهده دارند که باید به طور مثال در قسمت های نقطه چین واژه طنز گذاشته و یا بخش هایی را با افعال خاصی قرائت کنند.

وی اضافه کرد: بخش سوم این مسابقه بداهه است که انواع مختلفی از جمله گزارشگری و گویندگی دارد و یا شرکت کننده براساس توانمندی های خود وارد تقلید صدا و تعریف کردن لطیفه و... می شود.  

مرادی به بخش چهارم این مسابقه اشاره و عنوان کرد: صبازرگانی بخش دیگری است که در آن محصول طنزی وجود دارد و شرکت کنندگان باید برای آن تبلیغ کنند.

این تهیه کننده با اشاره به اینکه این مسابقه صرفا طنز و سرگرمی است یادآور شد: توصیه ما به شرکت کنندگان همیشه این است که توقعی برایشان ایجاد نشود و اینگونه نباشد که وقتی به مسابقه می آیند انتظار داشته باشند به عنوان برنده در رادیو استخدام شوند. «صباگو» یک برنامه طنز است و چارچوب علمی ندارد که کسی را بتوانیم بپذیریم و یا حتی رد کنیم. این مسابقه امکانی است که افراد خود را بسنجند و توانمندی های خود را کشف کنند یا حتی صدای خود را از پشت میکروفن بشنوند.

وی در پایان بیان کرد: وقتی بعضی از شرکت کنندگان به استودیو می آیند بیان می کنند که برای تست صدا آمده اند و انتظاراتی برایشان ایجاد می شود درحالیکه ما اصلا این امکان را نداریم که به صورت علمی تست صدا بگیریم.

کد خبر 3972101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha