۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷

دبیر کل شورای عالی آموزش و پروش:

حواشی سند ۲۰۳۰ بیشتر از متن بود

حواشی سند ۲۰۳۰ بیشتر از متن بود

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: حواشی سند ۲۰۳۰ بیشتر از متن بود و اخباری که به جامعه مخابره شد صحت نداشت.

به گزارش خبرنگار مهر، سلسله نشست‌های عصر تربیت با موضوع (بررسی آثار تربیتی سند ۲۰۳۰) در وزارت آموزش و پرورش با حضور مهدی فیض، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، نوید ادهم دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش و زرافشان معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش در حال برگزاری است.

نوید ادهم در این همایش گفت: فرمایش مقام معظم رهبری فصل الخطاب است. اصل بر متوقف بودن سند است.

وی افزود: یکی از نکات مهم فرمایشات رهبری بحث مواجهه با غرب است. آیا می‌خواهیم با غرب ارتباط برقرا کنیم؟ یا خیر. می‌دانیم فرهنگ غرب بر اساس اندیشه سکولار و اومانیسم است اما فرهنگ ما بر اساس خدامحوری و توحید است.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پروش گفت: خاص گاه این دو اندیشه و فرهنگ با هم متفاوت است. باید هیچ مناسباتی نداشته باشیم دور کشور را دیوار بکشیم که دیدگاه امام، رهبری و نظام این راهبرد نیست که ارتباط نداشته باشیم. باید مواجهه فعال هوشمندانه داشته باشیم. باید خود را مقابل غرب نبازیم و هوشمندانه در صحنه باشیم. در رو یا رویی این دو فرهنگ از کیان خود دفاع کنیم.

وی افزود: به دستور رهبری تیمی تشکیل شده است سیاست‌های کلی را تدوین کنند که برنامه‌های ما بر اساس آن شکل می‌گیرد.

نوید ادهم گفت: بحث مناسبت‌های این سند با سندتحول بنیادین مطرح. ما در کشور تنها یک سنوپد تحول داریم و آن سند تحول بنیادین است. تمام توان و انرژی را به کار می‌گیریم. تا اجرایی کنیم. همه برنامه‌ها ذیل سند تحول معنا پیدا می‌کند. سند ۲۰ ۳۰ نیز در عرض سند تحول نیست بلکه ذیل سند تحول است.

وی تأکید کرد: دربارهٔ سند تحول، حواشی نسبت به متن پررنگ شده است. هیچ‌کدام صحت ندارد و جفایی بود که در حق آموزش و پرورش و فرهنگیان شد. یکی از حواشی کم شدن ساعت درس دینی بود که به سند ۲۰۳۰ ربط داده شد.

نوید ادهم ادامه داد: درس‌های سبک زندگی که برآورده از سند تحول بود را می‌خواستیم اضافه کنیم. دو راه داشتیم ساعت حضور دانش آموز در مدرسه را افزایش دهیم که توجیهی نداشت. یا از ساعت درس‌های موجود بزنیم. استراتژی دوم را انتخاب کردیم.

وی ادامه داد: همه ساعت‌ها را در طول دوازده سال بررسی کردیم. در رشته ریاضی ۶۴ ساعت تدریس ریاضی داشتیم به ۵۸ ساعت رساندیم. در خیلی از دروس این کار انجام شد. در رشته تجربی و ریاضی در درس دینی و قرآن یکساعت کاهش دادیم و در علوم انسانی یک ساعت درس دینی و قرآن را افزایش دهیم. این موضوع ربطی به سند ۲۰۳۰ نداشت.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پروش افزود: برخی از معلمان دینی نامه‌ای نوشتند که به این موضوع نقد داشتند ما دلیل کار را پیش علما توضیح دادیم و آنان نیز قبول کردند.

کد خبر 3998380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha