پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۱۱

استاندار خوزستان:

مشکلات آب شرب شهرهای اصلی خوزستان در ۴ سال حل می شود

مشکلات آب شرب شهرهای اصلی خوزستان در ۴ سال حل می شود

اهواز- استاندار خوزستان گفت: انتظار می رود؛ مشکل آب شرب و فاضلاب شهرهای اصلی خوزستان طبق برنامه زمانبندی شده سه تا چهار ساله حل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی ظهر امروز در نشست پیگیری مصوبات دولت در خصوص آب و فاضلاب استان اظهار کرد: خوشبختانه پروژه غدیر توسط قرارگاه خاتم الانبیا تا حدودی فعال شده و روز به روز هم فعال تر خواهد شد. 

شریعتی در مورد تامین آب شرب در شمال شرق استان نیز گفت: مناقصه آن برگزار شده و پیمانکاران قیمت های پیشنهادی خود را ارائه داده اند و استعلامی از بانک مرکزی شده و به محض دریافت جواب برنده مناقصه اعلام خواهد شد و انشاالله بعد از آن مصوبه شورای اقتصاد را برای اجرایی شدن پیگیری خواهیم کرد. 

وی در مورد بخش جنوب شرق استان تصریح کرد: چون طرح مان عوض شده است؛ چند ماهی زمان می برد تا طرح جدید آماده شود و مناقصه اش برگزار شود.

استاندار خوزستان افزود: آب جنوب شرق شامل شهرهای ماهشهر، هندیجان، رامشیر، امیدیه و آغاجاری می شود و در مورد  بهبهان مناقصه برگزار شده و در حال انجام است. طرح های فاضلاب در شهرهای مختلف تعیین تکلیف شده و ظرف یکی دو ماه آینده پیمانکار تعیین خواهد شد و کار شروع خواهد شد بعد از آن مناقصه شهرهای شمالی هم برگزار خواهد شد. 

شریعتی بیان کرد: در مورد اهواز هم بر همین منوال تعیین تکلیف کرده اند و بناست مناقصه برگزار شود و گفته اند ظرف دو تا سه ماه آینده پیمانکاران اهواز هم تعیین خواهد شد که پروژه ها را شروع کنند و کار برای فاضلاب شهر اهواز هم روند اجرایی خواهد گرفت. 

استاندار خوزستان اظهار کرد: تصفیه خانه فاضلاب غرب باید از خط اعتباری جدید که با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد صحبت شده، استفاده تا مشکل آن را حل کنیم.

وی عنوان کرد: امیدواریم با این اهتمامی که دولت نسبت به این مسئله داشته، مشکل آب شرب و فاضلاب شهرهای اصلی استان خوزستان طبق برنامه زمانبندی شده سه تا چهار ساله حل شود و این کار به سرانجام برسد.

کد خبر 3998449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha