به گزارش خبرنگار مهر، سعید کاویانی در جلسه کارگروه فرهنگی اجتماعی استان قم که ظهر سهشنبه در تالار امام رضا(ع) فرمانداری قم برگزار شد، با اشاره به اقدامات صورت گرفته به منظور کنترل و مدیریت آسیبهای اجتماعی، اظهار کرد: در بند اول اقدام در این زمینه کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در محاکم خانوادگی مد نظر قرار گرفت که با اقدامات مشاورهای صورت گرفته جلوی رشد ۳ هزار پرونده خانواده گرفته شد.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم قدم دوم را ساماندهی مراکز مشاوره و برنامههای آموزشی برشمرد و افزود: در همین زمینه با راه اندازی مرکز مشاوره ازدواج و خانواده دادگستری در بخش دولتی و ساماندهی و نظارت ویژهتر بر مراکز خصوصی بسیاری از پروندههای طلاق به مصالحه ختم شد و رتبه قم در طلاق از سوم به هشتم رسید.
وی افزود: رویکرد معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری حمایت از مرکز مشاوره گام برداشتن در راستای ماده ۱۶ و ۱۷ قانون حمایت خانواده بوده است، به گونهای که تا سال ۹۵ تنها مراکز خصوصی با دادگاه خانواده همکاری میکردند اما از سال گذشته مراکز دولتی مشاوره نیز شکل گرفته و در خصوص بازنگری در مراکز خصوصی هم اقدام شد.
کاویانی با اعلام این خبر که معاونت پیشگیری دادگستری قم در کشور به عنوان استان برتر در حوزه حاشیه نشینی شناخته شد، افزود: تیم ویژهای نیز از برنامه پایش صدا و سیما برای تهیه گزارش از این مناطق در قم حضور یافتند.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم با انتقاد از همکاری نکردن برخی دستگاهها در این حوزه، بیان کرد: سه کارگروه در حوزه حاشیه نشینی داشتیم اما نتوانستیم حتی یک جلسه در این زمینه داشته باشیم و این کارگروهها از وظایف ذاتی که به آنها محول شده بود گزارش بدهند.
وی با اشاره به اینکه مناطق حاشیهای رنگین کمانی از آسیبهای اجتماعی است، تأکید کرد: با تلاشهای بهزیستی شناسنامه این مناطق تهیه و آسیبهای مناطق احصا شده است، ۳ کارگروه دیگر این کمیته نیز اعم از راه و شهرسازی، معاونت اجتماعی استانداری و رفاه و تعاون باید در رابطه با وظایف خود قدم بردارند.
نظر شما