اردشیر شجاعی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از طرح های مهمی که به طور مشترک توسط وزارت کشور و آموزش و پرورش در حال اجراست، طرح جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل است.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خوزستان دارای شرکای زیادی در این طرح مهم است، تصریح کرد: نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی (ه)، صداو سیما، ائمه جمعه، بسیج مستضعفان، سازمان بهزیستی، فرمانداری ها، دهیاری ها و بخشداری ها در این طرح با آموزش و پرورش همکاری می کنند.
شجاعی افزود: با برنامه های صورت گرفته در مرحله اول ۱۲ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل شناسایی شدند که از این تعداد بالغ بر یک هزار نفر از آنان به چرخه تعلیم و تربیت بازگشتند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به علل بازماندگی از تحصیل بیان کرد: فقر اقتصادی، عوامل فرهنگی، عدم توسعه یافتگی مناطق عدم توسعه فضاهای آموزشی، ازدواج زودرس دختران و وجود اولیای بی سواد از مهمترین دلایل بازماندگی از تحصیل در استان خوزستان است که امیدواریم با مشارکت دستگاه های مجری این عوامل تا حد امکان برطرف شوند.
شجاعی با بیان اینکه طرح جامع جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل در چهار گام اساسی دنبال می شود، توضیح داد: در طرح جامع جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل گام های همچون، شناسایی، جذب، نگه داشت و آموزش دنبال می شود.
وی با اشاره به برنامه های در حال پیگیری در راستای اجرای این طرح جامع، عنوان کرد: با همکاری صدا و سیمای استان به دنبال تولید محتوای آموزشی و فرهنگی در راستای فرهنگ سازی در امر جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل هستیم.
عضو شورای معاونان آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد از دیگر برنامه های ما در راستای کمک به طرح جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل است چرا که معتقدیم هر جا مردم جامعه در کارها مشارکت کردند، طرح ها با موفقیت انجام شده است.
نظر شما