به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، تاکنون چند پروژه انگشت شمار ساختمان سازی با استفاده از روبات ها یا فناوری پرینت سه بعدی یا هردوی آنها ساخته شده اند. اما تعدادی از استادان موسسه ETH زوریخ سعی دارند کل فرایند طراحی و ساخت یک سازه را دیجیتال کنند. در همین راستا قرار است خانه ای سه طبقه به نام DFAB به وسیله روبات ها و چاپ سه بعدی ساخته و برای آزمایش فناوری های هوشمند درخانه، آزمایش شود.
هم اکنون معماران، متخصصان روباتیک، دانشمندان مواد مهندسان سازه، کارشناسان حفظ محیط زیست و محققان موسسه فناوری زرویخ مشغول همکاری هستند تا در نزدیکی زوریخ این خانه را بسازند. بخش اعظم طراحی، نقشه کشی و ساخت این خانه سه طبقه با تکنیک های دیجیتال ساخته می شود.
مساحت کل خانه ۲۰۰ مترمربع است. دیوارهای طبقه همکف به وسیله یک روبات ۲ متری و از قالب های مش حاوی سیمان ساخته می شود.
نمای طبقه همکف نیز با استفاده از یک روش جدید به نام Smart Dynamic Casting ساخته می شود که در آن عناصر ساختاری پیچیده را بدون نیاز به قالب سیمانی ساخته می شوند. طبقه های بالاتر نیز از الوارهای چوب ساخته می شوند که گروهی از روبات ها آنها را کنار هم قرار می دهند.
پس از تکمیل در این خانه، فناوری های متعدد از جمله سیستمی به کار می رود که با دستگاه های دیگر خانه ارتباط برقرار می کند و از آنها می آموزد. علاوه برآن سیستم کنترل انرژی نیز در خانه ساخته می شود.
نظر شما