به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صالحی امیری در این جلسه که پیش از ظهر امروز در دفتر وزارتی این وزارتخانه برگزار شد، با بیان اینکه سازمان و دستگاهی مطلوب است که امور آن بر ریل پژوهش و مبتنی بر نظام نیازسنجی، آسیب شناسی و سیاستگذاری اداره شود، افزود: هرگونه ریل گذاری و برنامه ریزی در حوزه فرهنگ و هنر باید بر اساس پژوهش صورت بگیرد.
وی در عین حال تصریح کرد: پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به عنوان یکی از بخشهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شناسایی آسیبهای پیش رو در امور فرهنگی و هنری در قالب پژوهش میتواند نقش ویژهای ایفا کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مجموعه فعالیتهای معاونتها و سازمانهای وزارتخانه متبوعش، ادامه داد: تمامی اقدامات و فعالیتهای بخشهای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با نگاه استراتژیک و برنامه محور صورت بگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مجموعه اقدامات پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات اشاره کرد و گفت: ضروری است این اقدامات در ٤ سطح تعریف شود و علاوه بر بنیادی و ملی بودن در سطح نخست، در سطح دوم مبتنی بر نیازهای وزارتخانه با نگاه راهبردی باشد.
صالحی امیری رصد دائمی وضعیت و سنجش وضعیت فرهنگی و امر سیاستی را سطوح بعدی فعالیتهای پژوهشگاه برشمرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین بر نقش این پژوهشگاه در نظام تصمیم گیریهای وزارتخانه و نقش آن در پیشبرد اهداف فرهنگی و هنری کشور تاکید کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تقویت روابط و تعامل دوجانبه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و توجه به نقش این پژوهشگاه در تصمیم گیریهای پژوهشی وزارتخانه ضروری است.
وی همچنین تصریح کرد: پژوهشگاه باید به عنوان ستاد پژوهشی و علمی و مرجع باشد و بومیسازی و نظریهپردازی در کنار نظرات دانشگاهی میتواند پیوند درستی ایجاد کند.
در بخشی از این نشست، محمدرضا جوادی یگانه رییس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با ارایه گزارشی از مجموعه فعالیتهای پژوهشی این پژوهشگاه، گفت: این پژوهشگاه باید به عنوان ستاد پژوهشی وزارتخانه محسوب شود.
وی همچنین اعلام کرد: آیین نامه شورای سیاستگذاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نیز در حال تدوین است.
در این نشست تعدادی از اعضای شورای سیاستگذاری پژوهشگاه به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
نظر شما