به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله برجسته ظهر شنبه در نشست خبری اظهار کرد: سازمان بهزیستی در سال ۹۴، ۱۷ مرکز ان جی او داشت که در سال ۹۵ به ۵۰ مرکز افزایش یافت و در مجموع ۱۵۷ هزار و ۴۵۱ نفر تحت پوشش آموزش های پیشگرانه اعتیاد در این مراکز توسط ۲۴۶ محیط شهری، روستایی، ادارای، نظامی و آموزشی قرار گرفته اند.
برجسته با اشاره به اینکه امیدواریم امسال ۱۰ درصد رشد در زمینه پیشگیری از اعتیاد داشته باشیم، گفت: در زمینه درمان ۷۱ مرکز درمانی و کاهش آسیب های اجتماعی توسط بهزیستی و ۲۵۷ مرکز از طریق دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد.
جانشین معاونت پیشگیری بهزیستی استان کرمان ادامه داد: در مجموع ۳۲۸ مرکز درمان و کاهش آسیب در استان کرمان وجود دارد که در سال ۹۵، ۲۹ هزار و ۵۹۱ نفر در مراکز بهزیستی و ۲۵ هزار و ۷۰۰ نفر در مراکز دانشگاه علوم پزشکی درمان شده اند که در مجموع به ۵۵ هزار و ۲۹۱ نفر در این زمینه خدمات ارائه شده است.
وی با اشاره به اینکه تیم های سیار بهزیستی به داخل پاتوق های معتادان نفوذ کرده اند، عنوان کرد: خدمات بهداشتی و درمانی به این افراد ارائه شده است.
برجسته تصریح کرد: در هفته بهزیستی دومین مرکز غیر دولتی تی سی در شهرستان بم راه اندازی می شود.
وی با اشاره به تاسیس خانه های بین راهی برا معتادان بدون سرپرست، افزود: این افراد به طور رایگان پذیرش می شوند و بعد از درمان و آموزش های فنی و حرفه ای به سازمان بهزیستی برای دریافت وام اشتغال معرفی می شوند.
وی گفت: در استان کرمان ۱۰ مرکز دی آی سی، چهار مرکز سرپناه شبانه، دو مرکز خانه بین راهی، دو مرکز اقامتی بلند مدت و ۲۸ مرکز اقامتی میان مدت وجود دارد که در سال ۹۶ حدود پنج درصد قابل افزایش هستند.
جانشین معاونت پیشگیری بهزیستی استان کرمان گفت: ۵۳.۲ درصد از مصرف کنندگان بین سن ۱۶ تا ۶۴ سال هستند که به صورت تفننی و آزمایشی حداقل یکبار تجربه مصرف مواد مخدر را داشته اند.
وی ادامه داد: در استان کرمان ۶.۵ درصد حشیش، ۷.۱ درصد هروئین مصرف می کنند و به ترتیب تریاک، حشیش و شیشه رتبه های اول تا سوم مصرف را در سطح کشور دارند.
وی یادآور شد: نگرش مثبت به مصرف مواد مخدر در استان کرمان ۳۹ درصد است و این در حالی است که در کشور این نگرش ۲۸ درصد است و استان کرمان ۱۱ درصد در این زمینه از نرم کشوری بیشتر است.
نظر شما