۲۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۲۵

فرماندار رفسنجان:

۹۸ درصد متکدیان رفسنجان معتاد پرخطر هستند

۹۸ درصد متکدیان رفسنجان معتاد پرخطر هستند

رفسنجان - فرماندار رفسنجان گفت: تاکنون در طرح جمع‌آوری متکدیان در شهرستان رفسنجان ۹۰ درصد متکدیان دستگیر شده غیر بومی و ۹۸ درصد معتاد پرخطر بوده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری صبح دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان اظهار داشت: در طرح جمع‌آوری متکدیان نهادها و ارگان‌های زیادی به ما کمک می‌کنند و مجموعه نیروی انتظامی به طور جدی پای کار بوده که از آنها تشکر می کنم.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح موجب شد، بسیاری از اتفاق‌ها و حرکت‌های خزنده و آرامی را که در حوزه آسیب‌ها متوجه آن نیستیم، بشناسیم، تصریح کرد: برای طرح‌هایی از جمله جمع‌آوری متکدیان نباید منتظر بخشنامه بود، بلکه کار بومی توفیق بیشتری حاصل می‌کند و در یک طرح بومی جنبه‌های مختلف کار را می‌بینیم.

وی افزود: تا شب گذشته ۲۹۰ نفر متکدی در رفسنجان دستگیر شدند که ۱۳ نفر تکراری دستگیر شده بودند، این افراد نه تنها همه متکدی بودند، بلکه تعدادی از آن‌ها کارتن‌خواب بودند که جمع‌آوری شدند.

ملانوری بیان داشت: جمع‌بندی ما این است که همگی این‌ افراد از آنجا که درآمدی برای تأمین مایحتاج مالی خود ندارند به تکدی گری می‌افتند یا دست به سرقت‌های خرد می‌زنند.

فرماندار رفسنجان تصریح کرد: ۹۰ درصد متکدیان دستگیر شده، غیر بومی و ۹۸ درصد معتاد پرخطر هستند و در بین این افراد تاکنون سه نفر HIV مثبت داشتند.

ملانوری تصریح کرد: امروز روز دوازدهم طرح است و در ۱۱ روز قبل یک فقیر که نیازمند به کمک باشد، شناسایی نشد، پس شهر ما شهری است که فقرای آن به هیچ‌وجه تکدی گری نمی‌کنند.

وی اظهار کرد: در بین متکدیان تنوع سنی و جنسی وجود دارد و از کودکان تا افراد مسن و زن و مرد در بین آنها قرار دارد و برخی با شیادی خود را مادر شهید و اقوام مسئولین نیز عنوان می‌کردند.

فرماندار رفسنجان عنوان کرد: منازل‌ برخی متکدیان تبدیل به مرکز فساد شده و اینها مواردی بوده که در این طرح نمایان شده است و در حال حاضر در این طرح تلاش کردیم از مقابل داروخانه‌ها، چهارراه‌ها و سایر نقاط که کودکان خیابانی و متکدی وجود دارد آنها را جمع‌آوری کنیم.

ملانوری با اشاره به لزوم فرهنگ سازی در زمینه کمک به نیازمندان از طریق نهادهای حمایتی و خیریه ها، اظهار داشت: رفسنجان شهری است که فقرای آن به هیچ‌وجه تکدی گری نمی‌کنند و این افراد متکدی مجرم، شیاد، کلاهبردار و ولگرد هستند.

وی افزود: بعضی فقرا و نیازمندان شهر توسط مجموعه‌های حمایتی آبرومندانه حمایت می‌شوند و باید مؤسسه‌های خیریه و نهادهای حمایتی را تقویت کنیم تا آبرومندانه‌تر بتوانند، فقرا را پشتیبانی کنند.

کد خبر 4033584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha