به گزارش خبرنگارمهر، چیا سهراب نژاد امروز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران رسانه های گروهی استان که درآستانه فرارسیدن ۱۶ مرداد ۳۷ مین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی تشکیل شد، گفت: جهاد دانشگاهی نهادی عمومی و غیردولتی است که در راستای انقلاب فرهنگی به فرمان امام خمینی(ره) تاسیس شد.
وی مهمترین حوزه های فعالیت جهاددانشگاهی را آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تجاری سازی و اشتغال خواند و عنوان کرد: فعالیت های این نهاد در قالب پژوهشگاه، پارک علم و فناوری، مرکز رشد، مجتمع های تحقیقاتی، مرکز آموزش علمی کاربردی وآموزش تخصصی و مهارتی انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه جهادانشگاهی سال ۸۵ فعالیت خود را در کردستان آغاز کرد، بیان کرد: آموزش در این نهاد در دو حوزه کوتاه مدت و بلند مدت ارائه می شود.
سرپرست جهاددانشگاهی کردستان با بیان اینکه آموزش های بلند مدت در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارائه می شود، افزود: این مرکز در دو مقطع کاردانی در هفت رشته و مقطع کارشناسی در شش رشته هر سال دانشجو می پذیرد.
سهراب نژاد اضافه کرد: برای اولین بار در مهرماه امسال در رشته خبرنگاری در این مرکز دانشجو در مقطع کاردانی پذیرش می شود.
وی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی استان در ۱۰۰ عنوان آموزشی در تمامی شهرستان های استان بجز سروآباد و دهگلان در مراکز آموزش های تخصصی و مهارتی اقدام به ارائه آموزش های کوتاه مدت می کند.
وی اظهارداشت: سال گذشته ۲۱ هزار نفر در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی استان آموزش های لازم را کسب کردند که از این تعداد ۹ هزار نفر را فراگیران ادارات و ۱۲ هزار نفر را هم فراگیران آزاد تشکیل دادند.
سرپرست جهاددانشگاهی کردستان پژوهش را یکی از رسالت های جهاد دانشگاهی خواند و بیان کرد: یکی از زیرمجموعه های پژوهشگاه رویان، بانک خون بندناف است که تاکنون ۸۰ هزار نمونه در این بانک ذخیره سازی شده است.
سهراب نژاد ادامه داد: سال ۸۸ فعالیت بانک خون بند ناف در کردستان آغاز شد و از این سال تاکنون ۷۹۰ نمونه در استان ذخیره سازی شده که ۱۹۰ نمونه آن مربوط به سال گذشته است.
وی اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون هم ۵۰ نمونه خون در بانک خون بندناف رویان استان ذخیره سازی شده است و باید تا پایان سال سعی کنیم آن را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه فعالیت انتشارات جهاددانشگاهی در این استان از سال ۹۰ آغاز شده است، گفت: تاکنون بیش از ۴۰ عنوان کتاب تالیفی و ترجمهای توسط انتشارات جهاد به چاپ رسیده است.
سرپرست جهاددانشگاهی کردستان یادآورشد: صندوق حمایت از مولفان را در جهاد دانشگاهی به منظور حمایت از این افراد در چاپ آثارشان راه اندازی کردیم و ۸۰ درصد قیمت کتاب تسهیلات در اختیار آنها قرار می دهیم.
سهراب نژاد یکی از برنامه های آینده جهادانشگاهی استان را بین المللی کردن آموزش و پژوهش جهاددانشگاهی خواند و گفت: رایزنی های لازم در کشور و استان برای راه اندازی شعبه جهاد دانشگاهی در اقلیم کردستان عراق انجام داده ایم.
وی عنوان کرد: شعبه جهاد دانشگاهی در زمینه آموزش و پرورش قرار شده در اقلیم کردستان عراق ایجاد شود.
نظر شما