۱۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۱۷

از چهارم شهریور؛

زمان آغاز دوره تربیت استاد مرکز تخصصی نماز اعلام شد

زمان آغاز دوره تربیت استاد مرکز تخصصی نماز اعلام شد

مدیر واحد آموزش و فرهنگ مرکز تخصصی نماز گفت: هشتمین دوره تربیت استاد مرکز تخصصی نماز از چهارم شهریور شروع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر واحد آموزش و فرهنگ مرکز تخصصی نماز گفت: هشتمین دوره تربیت استاد مرکز تخصصی نماز از چهارم شهریور شروع خواهد شد. در صدر اهداف مرکز، تربیت مدرس در موضوعات مختلف معارف نماز برای اقشار مختلف جامعه، قرار دارد. این هدف با تربیت نیروهای کار آمد علمی برای ترویج فرهنگ نماز، محقق می‌شود.

وی افزود: از اهداف ماین دوره، می‌توان اشاره کرد به تأمین اساتید مراکز حوزوی و دانشگاهی و سایر مراکز و طرح‌های ستاد اقامه نماز کشور، ارتقاء سطح کیفی نماز طلاب و آموزش آنها در راستای شیوه‌های نوین دعوت به نماز و در نهایت، جامه عمل پوشاندن به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اقامه نماز و پیگیری یکی از رسالت‌های مهم حوزه‌های علمیه در راستای اشاعه فرهنگ نماز.

حجت‌الاسلام حقیقی اظهار داشت: مدت دوره آموزشی این دوره به صورت ترمی است که در مدت یک سال و نیم به پایان می‌رسد و در مجموع به صورت حضوری و غیر حضوری، داوطلبان ۷۴ واحد درسی را باید بگذرانند. همچنین مدت برگزاری کلا س‌ها در طول سه ترم است که ۶۴۰ ساعت تدریس حضوری و ۲۰ واحد غیر حضوری(۳۰۰ ساعت) است و مراد از غیر حضوری این است که طلاب طبق سیر مطالعاتی به مطالعه منابع معارف نماز می‌پردازند. در سال جاری دوره تربیت محقق و نویسنده نیز در دستور کار آموزش مرکز تخصصی نماز قرار می‌گیرد که به مدت ۳۲ ساعت است.

وی عنوان کرد: سرفصل‌های مصوب در شورای آموزش که بعضی از این سرفصل‌ها سال‌های گذشته نبوده و امسال به علت نیاز مخاطبان اضافه شده است و مهمترین سرفصل‌ها شامل؛ بررسی آیات نماز، تحلیل روایات نماز، اسرار نماز، شیوه دعوت به نماز، راه‌های تکمیل نماز، خانواده و نماز، نماز در فرق و ادیان، کارورزی، اصول مشاوره و پاسخگویی، شیوه اقامه نماز در مدرسه، احکام نماز و شیوه‌های بیان آن، آثار نماز، مسجد و مدیریت فرهنگی آن، علل ترک نماز و درمان آن، کارگاه خانواده، کارگاه دانش‌آموزی، آداب الصلاة امام خمینی(ره) است.

معاون آموزش و فرهنگ مرکز تخصصی نماز یادآور شد: در ضمن برگزاری دوره‌ها، دانش‌پژوهان مرکز، موظف به شرکت در کارگروه‌های تخصصی هستند که در شش موضوع اصلی معارف نماز تخصص پیدا می‌کنند. همچنین از جمله امتیازات این دوره می‌توان اعطای گواهی تربیت مدرس معارف نماز(منتج به معافیت از دوره پودمانی دفتر تبلیغات اسلامی، بکارگیری فارغ التحصیلان به عنوان مبلغ و استاد در سراسر کشور در طرح‌های گوناگون از مراکز مختلف خصوصا طرح‌های ستاد اقامه نماز کشور در تمامی استان‌ها و شهرستان‌ها، زمینه سازی برای نویسندگی و پژوهش در عرصه معارف نماز که تاکنون آثار ۱۰ نفر از فارغ التحصیلان به چاپ رسیده است، اشاره کرد.

کد خبر 4053634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha