به گزارش خبرنگار مهر، ناصر امیرزاده بعد از ظهر پنجشنبه در نشست با مسئولان صندوق کارآفرینی امید اظهار کرد: حفاظت و احیای میراث فرهنگی، صنایع دستی و مراکز گردشگری شهر بوشهر نیازمند تعامل و همکاری مجموعه ادارات و سازمانها با این اداره است.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه میراث فرهنگی شهر بوشهر افزود: استفاده از ظرفیتهای موجود و ایجاد شده در استان باید به نحوی مدیریت و اجرا شود که بهترین استفاده را داشته باشد.
امیرزاده با تقدیر از همکاری و تعامل مطلوب صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: بیش از ۸۵ فروشگاه در منطقه دالکی شهرستان دشتستان وجود دارد که عمدتاً صنایع دستی هستند که بایستی ساماندهی شده و با اعطای تسهیلات توانمندتر شده و ساز و کار مناسبتری پیدا کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر اضافه کرد: روستاها و مناطق مناسب گردشگری در استان شناسایی شده و راهکار مناسبی برای ایجاد خانههای روستایی و بومگردی برای جذب گردشگران در نظر گرفته شود.
وی افزود: با تشویق هتلها و مکانهای تفریحی و حتی فروشگاهها به استفاده از صنایع دستی در طراحی دکوراسیون محل کسب خود به آنها رتبه و نماد اعتبار از اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اعطا می کند که باعث اعتبار نام و برندشان برای مشتریان میشود.
امیرزاده ادامه داد: این دستگاه فرهنگی آماده هر گونه همکاری و تعامل گسترده با نهادهای متولی در هر سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.
نشست مشترک صندوق کارآفرینی امید با اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با حضور مدیران و مسئولین واحدهای مختلف دو اداره در ساختمان صندوق کارآفرینی بوشهر برگزار شد.
در این نشست روابط اداری و مشارکتی دو طرف در بخشهای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سرمایه گذاری و هم اندیشی در اجرای تفاهم نامه ها و مشارکت بیشتر و بهتر در زمینه اعطای تسهیلات به متقاضیان معرفی شده تشریح و مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما