پیام‌نما

خُذِ الْعَفْوَ وَ أْمُرْ بِالْعُرْفِ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِينَ * * * عفو و گذشت را پیشه کن و به کار پسندیده فرمان ده و از نادانان روی بگردان. * * * تو اى مصطفى راه بخشش بگير / بكن امر بر كار نيك اى بصير

۱۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۲۵

طارمی در آستانه دیدار با الاهلی:

پرسپولیس می‌تواند قهرمان آسیا شود/ انگیزه فوق‌العاده‌ای داریم

پرسپولیس می‌تواند قهرمان آسیا شود/ انگیزه فوق‌العاده‌ای داریم

مهاجم پرسپولیس مدعی شده در بازی برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا همه تلاشش را می‌کند تا گل بزند و معتقد است تیمش توان رسیدن به قهرمانی را دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی طارمی، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس، در گفتگو با وب سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا مدعی شده این تیم انگیزه فوق‌العاده‌ای دارد و می‌تواند تبدیل به اولین تیم ایرانی شود که قهرمان لیگ قهرمانان آسیا خواهد شد.

در بازی رفت یک چهارم نهایی مقابل الاهلی پرسپولیس در حالی که ۲ بر صفر عقب افتاده بود بازی را مساوی کرد. حالا این تیم روز سه‌شنبه باید در ورزشگاه محمدبن زاید ابوظبی به مصاف این تیم در بازی برگشت برود.

طارمی اما در این باره گفت: از اولین بازی گفتم که اینجا هستیم تا قهرمان شویم و گفتم که تا آخرین لحظه خواهیم جنگید. سخت خواهد بود، اما تضمین می‌دهم که ما هم به راحتی از این تورنمنت بیرون نمی‌رویم و به راحتی شکست نمی‎خوریم. تا آخر می‌جنگیم و من امید زیادی دارم که به هدف اصلی‌مان برسیم.

او در ادامه گفت: بازی مقابل الوحده بازی مورد علاقه من بود چون در آن هت‌تریک کردم، همیشه در خاطرم خواهد ماند، البته که همه بازی‌ها عالی بودند.

مهاجم ملی‌پوش پرسپولیس درباره بازی رفت هم توضیحاتی داد: در بازی رفت در عمان هوا شدیدا گرم بود، طوری که ما احساس می‌کردیم تیم مهمان هستیم. ما به بازی کردن در این دما عادت نداریم. البته برای بازی برگشت همه تلاشم را می‌کنم تا بهترین بازی‌ام را ارائه دهم تا در بازی برگشت مقابل این تیم گل بزنم. 

کد خبر 4082602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha