۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۵۲

سرپرست وزارت علوم:

زمینه تحصیل جوانان میانماری در ایران فراهم می‌شود

زمینه تحصیل جوانان میانماری در ایران فراهم می‌شود

کرج - سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری زمینه تحصیل جوانان میانماری در ایران فراهم می‌شود، گفت: این مهم با استفاده از امکانات فضای مجازی میسر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید ضیاء هاشمی در نشست روسای استانی دانشگاه پیام نور که صبح شنبه در  دانشگاه پیام نور مرکز کرج برگزار شد، با اشاره به اینکه امروز برای بررسی فعالیت و پیشرفت دانشگاه پیام نور در استان البرز حاضرشده‌ام، اظهار کرد: امروز فرصت مغتنمی برای بیان بخشی از دغدغه‌های این دانشگاه است.

وی با تأکید بر اینکه امید است این جلسات برکاتی برای بخش آموزش عالی داشته باشد، افزود: آموزش عالی از ارکان و بخش‌های مختلفی برخوردار است که پیام نور یکی از ارکان حائز اهمیت آن محسوب می‌شود.

سرپرست وزیر علوم گفت: افتخارات همکاران ما افتخاری ارزشمند برای خانواده آموزش عالی است که صیانت از آن امری ضروری و حائز اهمیت است.

هاشمی با اعلام اینکه باید عالمانه به وضعیت موجود آموزش عالی پرداخت، گفت: این حوزه باید به‌طور جد و با چشمانی بینا مسائل و واقعیت‌های جامعه را در عرصه‌های مختلف رصد کند.

وی با تأکید بر اینکه بدون شک نسبت به حوزه آموزش عالی مسئول هستیم، افزود: این وظایف نسبت به کارکنان و زیرمجموعه دانشگاه‌ها بیش از دیگر حوزه‌ها است.

۵۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور تحصیل می‌کنند

هاشمی با اعلام اینکه به‌عنوان مجموعه علمی کشور اولین مأموریت این حوزه برای رسیدن به اهداف عالی مدنظر متوجه حسن مدیریت خواهد شد، ادامه داد: از مجموعه مدیران پیام نور که دوره‌های مختلف زحمت‌کشیده‌اند تقدیر و تشکر می‌کنم امید است رشد و تعالی دانشگاه پیام نور را بیش از گذشته شاهد باشیم.

وی با اشاره به اینکه باید با تحلیل و تبیین مسائل همچنین آینده‌نگری و آسیب‌شناسی مدیریت خود را طراحی کنیم، تصریح کرد: به‌عنوان حوزه نخبگی و علمی جامعه نمی‌توان مدیریت عوامانه را در جامعه پیش گرفت، اگر بخواهیم این افق را تحلیل کنیم باید تحلیلی کامل از روند موجود داشته باشیم.

سرپرست وزارت علوم اعلام کرد:  بالغ بر ۵۰۰ هزار دانشجو در ۵۰۰ واحد دانشگاهی پیام نور در داخل و خارج از کشور مشغول تحصیل هستند که این رقم، عدد بزرگی است.

وی بابیان اینکه ۷ سال گذشته تعداد دانشجویان این دانشگاه حدود یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بود که این رقم در حال حاضر به کمتر از نصف رسیده است، یادآور شد: این روند بر اساس بررسی کارشناسی این مسئله را مطرح می‌کند که سالیانه ۱۰۰ هزار دانشجو از رقم فعلی کاهش پیدا می‌کند.

وی بیان کرد: طبق برآوردهای صورت گرفته تا سال ۱۴۰۰، جمعیت دانشجو در این دانشگاه نصف خواهد شد؛ نباید چشمان خود را بر دانشگاه بست؛ عمده درآمدهای دانشگاه بر اساس شهریه واریز دانشجویان است.

اساسنامه دانشگاه پیام نور به‌روزرسانی شده است

هاشمی بابیان اینکه دانشگاه باید با ثروت آفرینی از طریق علم خود را تأمین کند، اظهار کرد: عمده درآمد دانشگاه پیام نور از طریق شهریه است؛ کاهش دانشجویان سبب کاهش درآمد این دانشگاه می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید عالمانه و مدبرانه برنامه‌ریزی کرد چراکه گذشته چراغ راه آینده است که بستر هدایت آدمی را فراهم خواهد کرد، ادامه داد: تعداد اساتید در دانشگاه ۴ هزار نفر اعلام‌شده؛ شاخص‌های رسمی و قانونی تعریف‌شده برای این دانشگاه پیش‌بینی کرده به ازای هر استاد ۲۵۰ دانشجو نیاز است.

سرپرست وزارت علوم گفت: اگر قابلیت پذیرش یک‌میلیون دانشجو وجود دارد وجود این تعداد استاد قابل‌قبول است؛ باید از ظرفیت اساتید بهره شایسته را برد.

وی با اعلام اینکه باید باهم افزایی تحلیل وضعیت داشته  و افق این ده را تحلیل کنیم، ادامه داد: اساسنامه دانشگاه پیام نور به‌روزرسانی شده است به‌طورقطع باید از این دانشگاه حمایت شود چراکه سرمایه این مجموعه؛ سرمایه‌ای ملی است

هاشمی در ادامه بیان کرد: با تحول اجتماعی و علمی در معرض تغییرات چشمگیری قرارگرفته‌ایم؛ پیام نور ویژگی و ظرفیت خاصی را به خود اختصاص داده که پیشانی آموزش غیرحضوری و نیمه‌حضوری نیز محسوب می‌شود.

۴۵۰۰ محتوای درسی در فضای مجازی طراحی‌شده است

سرپرست وزارت علوم گفت: طبق گزارش‌های دریافتی بالغ‌بر ۴ هزار و ۵۰۰ محتوای درسی در فضای مجازی طراحی‌شده که این ظرفیت‌ها نیازمند معرفی مأموریت‌های جدید است.

وی با تأکید بر اینکه ایران در کانون علمی جهان اسلام قرار دارد، اظهار کرد: دانشگاه پیام نور ایران باید به دانشگاه پیام نور جهانی و اسلامی تبدیل شود، لذا پیوند با دیگر کشورهای خارجی باید در دستور کار دانشگاه پیام نور قرار گیرد.

هاشمی با اشاره به کشتار بی‌رحمانه مسلمانان میانمار، افزود: امروز بخشی از مسلمانان در میانمار در حال آواره شدن هستند.

وی گفت: بایستی زمینه تحصیل در حوزه آموزش عالی کشور برای جوانان میانماری فراهم شود، این مهم با استفاده از امکانات فضای مجازی میسر خواهد شد که به‌عنوان مأموریت وزارت علوم مطرح می‌شود.

کد خبر 4087969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha