۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۵

در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دبیرستان عفتیه تبریز مطرح شد؛

احداث بیش از ۶۰ نمازخانه در مدارس آذربایجان شرقی

احداث بیش از ۶۰ نمازخانه در مدارس آذربایجان شرقی

تبریز- معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: بیش از ۶۰ نمازخانه در طول ایام تابستان احداث شده و اکثر مدارس استان از نمازخانه مستقل برخوردار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، طاهر علمی ظهر شنبه در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دبیرستان عفتیه تبریز با بیان اینکه سال تحصیلی جدید مقارن با ماه محرم است، اظهار داشت: تقارن این ماه با آغاز سال تحصیلی معنویت خاصی برای سال جدید به حساب می آید و امیدواریم دانش آموزان از فیض این ماه بهره مند شده و روح خود را در این ماه تقویت و تزکیه کنند و خوشا بحال آنها که با آغاز سال تحصیلی روح خود را با عطر محرم سیقل دهند.

وی با اشاره به هدف از اهمیت نواختن زنگ در آغاز سال تحصیلی جدید، افزود: در آغاز سال تحصیلی جدید باید با اجرا کردن فرهنگ عاشورای حسینی نماز را در مدارس احیا کنیم و با آگاهی فرهنگ عاشورایی را ترویج و اشاعه دهیم.

 معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی به مانوس شدن نسل جوان با نماز تاکید کرد و گفت: انس با قرآن و نماز باید در راه و رسم زندگیمان باشد و امروز افتخار می کنیم که زیر سایه جمهوری اسلامی همراه با معنویت تحصیل می کنیم.

فعالیت ۴۴ دارالقرآن در آذربایجان شرقی

علمی همچنین در ادامه از فعالیت ۴۴ دارالقرآن در استان خبر داد و افزود: بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که در کشور ۱۰ میلیون حافظ قرآن باید باشد، این دارالقرآن ها فعالیت می کنند.

ترغیب دانش آموزان برای خواندن نماز و قرآن یکی از برکات نواختن زنگ مدرسه در سال تحصیلی جدید

وی تشویق و ترغیب دانش آموزان برای خواندن نماز و قرآن را یکی از برکات نواختن زنگ مدرسه در سال تحصیلی جدید عنوان کرد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نماز را غذای روح دانست و تصریح کرد: اگر انسان روزی سه وعده تغذیه نداشته باشد جسم او تضعیف و دچار بیماری های زیادی می شود و نماز نیز همانند غذا است و روح روزی سه وعده باید با نماز خواندن تغذیه شود.

تعلیم و تربیت تنها با حافظه مداری به نتیجه نمی رسد

علمی با بیان اینکه تعلیم و تربیت تنها با حافظه مداری به نتیجه نمی رسد، بیان داشت: دشمنان به دنبال کاهش علاقه دانش آموزان به تعلیم و تربیت و همچنین اراده و تصمیم و غیرت هستند و اگر روزی غیرت دانش آموزان تضعیف شود آسیب های اجتماعی در جامعه افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی به نواختن زنگ مدارس در آغا سالتحصیلی تاکید زیادی دارد، اظهار داشت: امیدواریم دانش آموزان در خواندن نماز ثابت قدم بوده و از مناسبت های مذهبی نهایت استفاده را ببرند و در برنامه های پرورشی نیز حضور داشته باشند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با بیان اینکه اگر تربیت اتفاق نیفتد شاهد رشد انسان ها نیز نخواهیم بود، افزود: بیش از ۶۰ نمازخانه در طول ایام تابستان ساخت و ساز  شده است و اکثر مدارس استان از نمازخانه مستقل برخوردار هستند.

علمی همچنین در ادامه با بیان اینکه نمازخانه ها بهشت برین مدارس هستند، گفت: در نخستین روز سالتحصیلی جدید در پنج هزار و ۲۰۰ مدرسه استان نماز برپا می شود.

امام حسین (ع) اهمیت نماز را در میدان جنگ به دشمنان نشان داد

مسئول دفتر امام جمعه تبریز با بیان اینکه آغاز سال تحصیلی مصادف با عزا و ماتم امام حسین (ع) و هفته دفاع مقدس شده است، اظهار داشت: امیدواریم دانش آموزان در جهت کسب معنویات موفق باشند.

حجت الاسلام توکلی ابراز داشت: امیدواریم دانش آموزان در سنگر مدرسه در امر تزکیه نفس و تعلیم و تربیت از توفیقات الهی بهره مند شوند.

وی همچنین در ادامه با اشاره به اهمیت نماز در زندگی، افزود: بحث نماز در زندگی افراد دارای اهمیت زیادی است و همانطور که امام حسین (ع) عملا به عالم اهمیت نماز را نشان داد و در وسط میدان جنگ در مقابل دشمنان نماز جماعت را برپا کرد ما نیز همانند امام حسین (ع) باید نماز را ترک نکنیم.

کد خبر 4095590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha