به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار صبح یکشنبه در جمع کارشناسان قرآن ، نماز و عترت سراسر کشور در اردوگاه چمران رامسر، تلاش در عرصه فرهنگ، اخلاق و ترویج آموزه های قرآنی و دینی را جهادی اکبر دانست و گفت: قرآن کریم و عترت بزرگترین هدیه الهی برای انسانها و گرانبهاترین میراث پیامبر اعظم در میان مسلمین است.
وی افزود: سنگر آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت بهترین فرصت و ظرفیت برای توسعه فعالیتهای قرآنی است و کلاس های درس زمینه فهم و عمل به قرآن و گسترش رفتار و اخلاق قرآنی در جامعه را فراهم می کند
وی گفت: انتظار داریم تمام مدیران و مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران بویژه معلمان و مربیان و کارشناسان همه خادم قرآن باشند و در مسیر ترویج آموزه های قرآنی که موجب سلامتی و بالندگی جامعه می شود گام بردارند و حقیقت آنست که انس با قرآن و اهل بیت و عترت علیهم السلام موجب سلامت فکری و معنوی جامعه و زمینهساز تعالی جامعه اسلامی است.
فلاح جلودار تاکید کرد: همه باید برای گسترش فرهنگ متعالی قرآنی کریم تلاش کنیم و رسالت دستگاه آموزش و پرورش در این حوزه سنگین تر است زیرا امروز آموزه های قرآنی ، سیره اهل بیت راه اصلی رشد معنوی جامعه و مقابله با آسیب های اجتماعی است و با ترویج قرآن در بین اقشار مختلف جامعه میتوانیم آنان را در برابر تهدیدات و آسیبها واکسینه کنیم.
استاندار مازندران گفت: یکی از راههای واکسینه کردن جوانان ما در مقابل آسیب ها موضوع نماز و ترویج فرهنگ نیایش و عبادت است دانش آموزان ما باید در مدارس نمازخوان شوند و با ابعاد و تاثیرات نماز به صورت عملی آشنا شوند که نماز خود بهترین راه مبارزه با فساد و فحشا و منکر است و امروز جامعه اسلامی به دلیل فاصله گرفتن از مفاهیم و واقعیت قرآن و علوم اهل بیت، دچار خسارتهای جبران ناپذیری شده است.
وی افزود: در آموزش و پرورش باید هم در کلاس های درس و هم در جلسات آموزش خانواده به فرهنگ و معارف قرآنی توجه ویژه شود و در مطالب کتب درسی قرآن و معارف اسلامی باید به مفاهیم راهبردی و اثربخش قرآن کریم و سیره اهل بیت توجه بیشتری شود.
فلاح جلودار تصریح کرد: باید دستگاههای فرهنگی و آموزش و پرورش از فرصت شبکه های مجازی و فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توسعه فرهنگ قرآنی و آموزه های دینی استفاده بیشتری کنند و باید با ایجاد و توسعه و حمایت از مؤسسات قرآنی و مؤسساتی که در زمینه گسترش فرهنگ و معارف قرآنی فعالیت میکنند زمینه ترویج فرهنگ قرآنی بیش از پیش فراهم شود.
وی افزود: مؤلفان و ناشرانی که به تألیف و چاپ کتاب در زمینه گسترش فرهنگ و معارف قرآنی شناسایی و تشویق و حمایت شوند زیرا رشد فضایل اخلاقی و مصونیت جامعه از نفوذ فرهنگ اجانب با توسعه فعالیتهای قرآنی و نشر معارف اسلامی و ترویج سیره تربیتی ائمه اطهار امکان پذیر است.
نظر شما